Cròniques plenàries

 • Foto Crònica del ple extraordinari de dijous 25 de gener 29 de de gener de 2024

  Divendres 26 de gener es va dur a terme a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Calldetenes el ple extraordinari amb un únic punt: la proposta d’acord de l’aprovació inicial del plec de clàusules del contracte d’obres d’asfaltatge de diversos carrers del municipi, i el soterrament de part de la línia de telecomunicacions a Calldetenes. El pla únic d’obres i serveis (PUOSC) de l’any 2020 al 2024, queda aprovat per unanimitat.

 • Foto Convocatòria Ple extraordinari del 25 de gener de 2024 24 de de gener de 2024

  Convocada sessió de Ple extraordinari de l'Ajuntament de Calldetenes.

 • Imatge Convocatòria Ple ordinar del 15 de gener de 2024 12 de de gener de 2024

  Convocada sessió de Ple ordinari de l'Ajuntament de Calldetenes.

 • crònica Crònica del ple ordinari de 2 de març 3 de de març de 2020

  L’ordre del dia incloïa les propostes d’acord pel conveni Anem al Teatre i la gestió informatitzada de les nòmines amb la Diputació de Barcelona, contracte menor d’equips informàtics del Punt Jove, l’adhesió a la Xarxa de serveis locals d’habitatge i la liquidació del pressupost 2019 entre d’altres.

 • ple_febrer Crònica del ple ordinari de 3 de febrer 5 de de febrer de 2020

  L’ordre del dia incloïa la votació de diverses propostes d’acord, i donar compte de decrets d’alcaldia, factures i d’enviaments de l’estat de comptes al Ministeri d’Hisenda. A més, es van incloure dos punts sobrevinguts, un per part de l’equip de govern i l’altre per l’oposició.

 • ple_gener Crònica del ple ordinari de 13 de gener 14 de de gener de 2020

  La sessió incloïa l’aprovació de les actes de les sessions plenàries del mes de desembre, donar compte dels decrets d’alcaldia i les factures de l’últim mes, l’aprovació provisional de la modificació de l’Ordenança Fiscal Reguladora de l’Impost sobre construccions, instal·lacions i obres, i la moció de rebuig a la resolució a la Junta Electoral Central respecte al MH President Torra i l’Eurodiputat Junqueras.

 • Ple_extraordinari Crònica del ple extraordinari de 19 de desembre 19 de de desembre de 2019

  En aquest ple extraordinari s’ha aprovat la presa de possessió del nou regidor, Roger Pradell, que substitueix a l’antiga regidora de Joventut, Mercè Pradell, el compte de gestió i recaptació ORGT 2018, la bonificació a la Fundació Sant Tomàs, el conveni FEDER i les obres i instal·lació de llumeneres al camp de futbol, entre d’altres.

 • ple_desembre Crònica del ple ordinari de 2 de desembre 5 de de desembre de 2019

  En l’últim ple ordinari de l’any s’ha donat compte de la Fase III de l’Avanç POUM, de les recents sentències d’urbanització del Torrental i de la Font d’en Titus, així com la sol·licitud presentada al Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya, entre altres temes.

 • Ple_pressupostos Crònica del ple dels pressupostos 26 de de novembre de 2019

  La sessió va obrir amb l’alcalde destacant la importància d’un ple el qual es vota la distribució dels recursos municipals per a l’any vinent, uns comptes “realistes, continuistes i de caràcter auster” que han de permetre millorar el deute municipal. El ple va ser filmat i retransmès pel 9TV.

 • Ple_novembre Crònica del ple ordinari de 4 de novembre 5 de de novembre de 2019

  En aquest ple es van aprovar les actes dels plens del mes d’octubre, es va votar la proposta d’acord d’adhesió al conveni FEDER, i es va donar compte de decrets d’alcaldia, factures i informes financers dirigits al Ministeri d’Hisenda i la Generalitat de Catalunya.

Darrera actualització: 10.02.2022 | 14:46
Darrera actualització: 10.02.2022 | 14:46