Regidories i organigrama

 • Area de Governació

  L'objectiu és garantir la bona convivència i impulsar el civisme al municipi prenent diferents polítiques preventives per a satisfer  les necessitats de tots. 

 • Area d'Ensenyament

  Les competències municipals en ensenyament són, entre d'altres, la participació en el procés d'escolarització, la cooperació en la construcció i el manteniment dels centres docents, la intervenció en els òrgans de participació escolar (Consell Escolars) o l'organització d'activitats pedagògiques d'una àmplia varietat, amb el suport d'altres regidories.

 • Area de Brigada

  En aquesta regidoria es fomenta i es dur a terme el  manteniment, conservació i neteja dels espais públics, manteniment, conservació i neteja dels edificis públics, la  gestió de parcs i jardins, conservació i vigilància de zones verdes i la ornamentació del municipi. 

 • Àrea de Comerç

  La Regidoria de Comerç té la tasca principal de promocionar i dinamitzar el comerç local, així com la coordinació amb l'Associació de Comerços i Serveis de Calldetenes. Paral·lelament, també es gestiona el mercat setmanal dels diumenges. 

 • Area de Turisme

  En l'àmbit de Turisme, aquesta regidoria es proposa posar en valor els elements diferents de Calldetenes, com la Ruta dels Molins i els altres itineraris que recorren el municipi per descobrir i conèixer el seu patrimoni natural, cultural i històric. 

 • Àrea de Comunicació

  La principal funció de la Regidoria de Comunicació és la de planificar, dissenyar i coordinar les estratègies en matèria de comunicació de l’Ajuntament. Entre d'altres, es coordinen i actualitzen els canals de comunicació (informatiu municipal, xarxes socials, web...), s'estableixen relacions amb els mitjans de comunicació, així com la gestió de la publicitat. 

 • Àrea de Culltura

  La Regidoria de Cultura coordina els serveis i l'oferta cultural municipal amb la intenció d'impulsar i promoure la vida cultural del municipi i garantir-hi l'accés a tots els calldetenencs i calldetenenques. Per aconseguir-ho, disposa d'una programació i uns serveis culturals propis, alhora que dóna suport econòmic i tècnic a la programació cultural de les diverses associacions i entitats culturals de la vila.

  Un dels pilars importants d'aquesta regidoria és la programació de l'Auditori Teatre Calldetenes, així com la promoció cultural a través dels Premis Literaris de Calldetenes. 

  A més també es vol promocionar tot el què abarca la cultura a nivell municipal. 

 • Àrea d'Esports

  La Regidoria d'Esports vol donar suport a les activitats de les entitats esportives del municipi, en especial a aquelles que fomenten valors com l'esforç, la companyonia, la superació, l'amistat i la integració, respectant sempre la independència de les entitats.

  Calldetenes és ric en esports i, a través de les entitats esportives, s'hi poden practicar una diversitat d'activitats esportives, com ara el futbol, el patinatge, el senderisme, el voleibol, el tennis, les arts marcials, la natació, la petanca, els escacs, el trial o el senderisme, entre d'altres. Tots aquests esports són un reflex de les inquietuds de la nostra gent i donen a conèixer el gran esperit esportiu que es viu al municipi.

 • Àrea de Festes

  La regidoria de Festes  és l’encarregada de l’organització de les Festes que s’organitzen al municipi durant tot l’any.
  Té com a objectiu principal convertir les festes majors en unes festes encara més participatives, oferint una oferta lúdica i festiva que sigui atractiva per al conjunt de la població. 

 • Àrea d'Hisenda

  Les tasques principals de la Regidoria d'Hisenda se centren en els àmbits següents: pressupost i comptabilitat, i gestió d'ingressos i recaptació.

  El pressupost municipal és l'instrument econòmic i financer i l'eina bàsica per assolir les actuacions i les inversions previstes des de cadascuna de les àrees i regidories de l'Ajuntament. La Regidoria d'Hisenda s'encarrega de la confecció, el seguiment i el control del pressupost, a més de la comptabilització tant de les despeses com dels ingressos. També es realitzen estudis de costos dels diferents serveis que presta l'Ajuntament.

 • Àrea de Recursos Humans

  És un servei bàsicament intern per conjuntament amb els diferents departaments planificar, coordinar i gestionar les tasques i les necessitats del personal de l’ ajuntament

 • Àrea de Joventut

  La Regidoria de Joventut està adreçada principalment a les persones de 12 a 30 anys. Aquesta Regidoria treballa a partir d'uns programes marcats al Pla Local de Joventut del Calldetenes, i compta sempre amb les noves propostes que aportin els i les joves.

  Ofereix tot tipus d'informació al Punt Jove, on la informadora o dinamitzadora us parlaran dels serveis, les activitats, els cursos, els tallers, les xerrades, les entitats juvenils de la població i de qualsevol tema que us pugui interessar, sigui quin sigui el dubte. Paral·lelament, també es coordinen activitats i tallers a l'Institut Les Margues durant tot el curs, i s'organitza el Voluntariat Ambiental i Social cada estiu. 

 • Àrea de Pagesia

  La regidoria de Pagesia té com a objectiu la dinamització  agrícola del municipi, donant suport a l’activitat i preservant la comunicació entre el món rural i el poble.

 • Àrea de Promoció Econòmica i Fires

  La Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Calldetenes té com a objectiu principal promoure el desenvolupament socioeconòmic del territori.

  A més, cada mes de setembre s'organitza la Fira de la Mercè, la fira del comerç i la bona teca de Calldetenes. 

 • Àrea de Sanitat, Salut Pública i Benestar Social

  L'objectiu de la Regidoria de Sanitat, Salud pública i Benestar social és el de preservar la salut i el benestar dels veïns i veïnes impulsant l'atenció integral centrada en la persona i fent a la ciutadania corresponsable de la seva salut. Entre d'altres, es treballa en coordinació amb el consultori municipal, es promouen accions formatives d'autoprotecció i de DEA i es treballa per la gestió i control de plagues d'animals que afecten a les zones urbanes i dels animals de companyia.  

  A més, de la coordinació i gestió dels Serveis Socials per oferir una atenció integral a persones en situació de vulnerabilitat social i risc d’exclusió social des de la proximitat i també incorpora el suport actiu a les persones grans del municipi. Aquests serveis es gestionen a través del Consorci Osona de Serveis Socials. 

 • Àrea de Serveis

  La Regidoria de Serveis Municipals té competències en les matèries següents:

  • Manteniment de la via pública i el mobiliari urbà
  • Manteniment i neteja d'espais verds
  • Manteniment de jocs infantils
  • Manteniment i neteja d'edificis municipals
  • Gestió dels subministraments (aigua, electricitat i gas) i eficiència energètica
  • Manteniment i neteja de la xarxa de clavegueram
  • Manteniment de l'enllumenat públic
  • Neteja viària i recollida de residus
  • Vigilància i manteniment d'escoles públiques
 • Àrea d'Urbanisme

  La Regidoria d'Urbanisme s'encarrega de la redacció, tramitació i coordinació de les figures de planejament urbanístic i dels instruments de gestió urbanística que desenvolupen el planejament municipal pel que respecte a l'àmbit urbanístic, i de facilitar una mobilitat sostenible, segura i accessible al municipi.

 • Àrea de Mobilitat

   Fomentar una mobilitat sostenible, accessible, segura.

Darrera actualització: 31.07.2023 | 09:46
Darrera actualització: 31.07.2023 | 09:46