Crònica del ple extraordinari de dijous 25 de gener

Dilluns, 29 de de gener de 2024 a les 00:00

Divendres 26 de gener es va dur a terme a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Calldetenes el ple extraordinari amb un únic punt: la proposta d’acord de l’aprovació inicial del plec de clàusules del contracte d’obres d’asfaltatge de diversos carrers del municipi, i el soterrament de part de la línia de telecomunicacions a Calldetenes. El pla únic d’obres i serveis (PUOSC) de l’any 2020 al 2024, queda aprovat per unanimitat.

El projecte preveu asfaltar els següents carrers: carrer Països Catalans (del carrer Santa Eugènia a la zona esportiva) , el carrer Osona (del carrer Jaume Balmes al carrer Països Catalans), el carrer del mig (del carrer osona al carrer Terme), del carrer Terme (des de carrer Països Catalans fins al Jaume Balmes), el carrer Unió (des del carrer Núria fins al carrer Barcelona), i el soterrament de la línia de telecomunicacions des del carrer Serrat d’en Carles fins al carrer Lleida.

Aquest projecte té un cost de 103.475,89€ més IVA. El cost total de l’actuació l’assumiran conjuntament l’Ajuntament de Calldetenes i la Generalitat de Catalunya a raó d’un 20 i un 80% respectivament.

El pròxim ple ordinari serà el dilluns dia 4 de març.

Podeu consultar els punts de l’acte i la vídeoacta a la pàgina web de l’Ajuntament, consultar cada punt de l’ordre del dia i de les intervencions realitzades. Adjunt s’hi troba l’ordre del dia i les estadístiques de les intervencions fetes de cada intervinent. Podeu consultar-la al següent enllaç: plens.calldetenes.cat i també a la pàgina principal de l'Ajuntament de Calldetenes.

Darrera actualització: 29.01.2024 | 15:00