Salutació de l'Alcalde

Em complau molt adreçar-me a vosaltres des d’aquesta web del municipi de Calldetenes. Estic convençut que aquí trobareu informació d’interès sobre el nostre poble. Des de l’Ajuntament apostem d’una manera clara per les noves tecnologies de la informació i la comunicació que ens han de permetre difondre la informació amb més facilitat i alhora simplificar moltes gestions.

Estem treballant per que contingui tota aquella informació addicional que realment sigui d’interès pel nostre poble i, de ben segur, que amb les vostres aportacions i consells podrem completar-la i millorar-la dia a dia.

Entreu i aprofundiu en tots els espais i possibilitats de la nostra web, tant els calldetenencs i calldetenenques com els internautes que estimeu el nostre poble o bé que simplement el voleu conèixer.

Us convidem a que feu servir aquesta via per fer-nos arribar els vostres suggeriments, dubtes i inquietuds, amb la finalitat de millorar cada dia el servei cap a vosaltres.

Si voleu:

  • donar la vostra opinió,
  • saber quines prioritats té l'Ajuntament,
  • manifestar el teu desacord o
  • dir-nos que podem millorar a Calldetenes

empleneu el formulari adjunt us respondré el més aviat possible.

També podeu contactar amb mi per telèfon  93 886 31 05 i demanar cita prèvia per a una reunió. 

Contacta amb l'Alcalde

Avís legal

L’enviament des les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari, implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura al peu d'aquesta pàgina.

L’Ajuntament utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.

Darrera actualització: 24.07.2023 | 16:43
Darrera actualització: 24.07.2023 | 16:43