Notícies

 • Cloenda_Voluntariat Més de 90 assistents en l'acte de cloenda del Voluntariat Ambiental 22 de juliol de 2019

  El divendres passat al vespre, es va dur a terme l’acte de cloenda del camp de treball de Calldetenes 2019, amb la presentació de les millores portades a terme pels joves durant aquestes tres setmanes del mes de juliol. Aquesta ha sigut la setena edició del projecte, una proposta estiuenca que combina formació i activitats lúdiques al municipi.

 • Foto_grup_Waterworld 24 joves de Calldetenes es remullen al parc aquàtic de Waterworld, en una sortida d'àmbit comarcal 17 de juliol de 2019

  Un total de 187 joves van agafar un autobús el passat dijous 11 de juliol al matí direcció Lloret de Mar.

 • Cartell_Tapa_Cervesa Arriba la Festa de la Tapa i la Cervesa 17 de juliol de 2019

  El divendres 26 de juliol, Calldetenes tornarà a celebrar la Festa de la Tapa i la Cervesa amb un sopar a l'aire lliure i concert de Guillem Soler a la Plaça Onze de Setembre.

 • deixalleria_mòbil Servei de deixalleria mòbil 11 de juliol de 2019

  Els diumenges 14 i 21 de juliol, hi haurà un servei de deixalleria mòbil a la Pl. Onze Setembre. Aquest és un servei especial que pretén acostar i facilitar l’aportació de residus especials als usuaris de Calldetenes.

 • Festa_del_batre 10 anys de la Festa del Batre a Calldetenes 8 de juliol de 2019

  Calldetenes fa 10 anys que celebra la Festa del Batre, una jornada per recuperar el patrimoni immaterial d’una tradició com la batuda del blat. El diumenge 21 de juliol, al Molí de la Calvaria, es duran a terme tallers i activitats vinculats al procés de batre, ventar i molinar del blat tradicional.

 • Ple_juliol Crònica del ple ordinari d'1 de juliol 3 de juliol de 2019

  El ple va consistir en l’aprovació del conveni de treball amb el Consell Comarcal, per donar continuïtat als plans d’ocupació que facilita la Generalitat de Catalunya, proposar les festes locals pel 2020, donar compte dels decrets d’alcaldia del mes de maig, així com de diverses relacions de factures i proposta de modificació de crèdit.

 • Subvencions_entitats Obert el termini per a sol·licitar les subvencions per a entitats 2019 2 de juliol de 2019

  L'Ajuntament ofereix subvencions per a projectes i activitats d'interès social dutes a terme per entitats sense ànim de lucre del municipi durant l'any en curs, amb l'objectiu de donar suport econòmic al funcionament d'aquestes entitats i a activitats i projectes d'utilitat pública o d'interès social que es realitzin a l'àmbit municipal.

 • Ple_cartipàs Crònica del ple extraordinari del cartipàs 1 de juliol de 2019

  En aquesta sessió es va dibuixar l’organització municipal a través dels nomenaments i responsabilitats delegades per l’Alcalde envers els regidors.

 • Entrega_alumnes Els alumnes de cinquè de l’escola elaboren un tríptic informatiu sobre el valor patrimonial i paisatgístic del poble 25 de juny de 2019

  En reconeixement a aquesta tasca, se’ls hi va fer entrega d’un diploma i obsequi d’agraïment. L’Alcalde, Marc Verdaguer, n’ha destacat la iniciativa i explica que “no hi ha millor manera per a promocionar el municipi que a través dels ulls dels nostres joves i infants”.

 • L'eruga_del_boix Guia informativa de l'eruga del boix 17 de juny de 2019

  S’ha creat una comissió en la qual hi ha representats diferents tècnics de la Generalitat de Catalunya que han elaborat un Pla d’acció, s’han establert xarxes de seguiment i s’està promovent la recerca aplicada per assajar quins tipus de tractaments són els més eficients.

 • Ple_constitutiu Crònica del ple de constitució del nou Ajuntament 17 de juny de 2019

  Aquest dissabte passat a les 12h, va tenir lloc com a la resta de municipis de Catalunya, el ple de constitució de l’Ajuntament, on va sortir re-elegit com a Alcalde, Marc Verdaguer.

 • Desmuntant_Republica L'arxiu municipal participa en l'exposició virtual 'Desmuntant la República' 11 de juny de 2019

  La Xarxa d’Arxius Municipals de la Diputació de Barcelona ha organitzat una mostra digital amb 129 documents d’una cinquantena d’arxius de la demarcació de Barcelona que inclou documentació de Calldetenes.

 • Sant_Joan La nit de Sant Joan 11 de juny de 2019

  Als voltants de 2/4 d’11 de la nit del 23 de juny, la Flama del Canigó arribarà a Calldetenes per encendre la foguera de Sant Joan i celebrar la revetlla amb tot el poble.

 • Taller_igualitari Taller “Relacions igualitàries a l’adolescència” adreçat a famílies 6 de juny de 2019

  Des del servei de Joventut d’Osona centre s’ha organitzat un taller de dos dies adreçat a pares i mares amb fills adolescents, i a altres agents que treballen durant l’etapa de l’adolescència.

 • Waterworld 5a Sortida joves d’estiu, aquest any a Waterworld 6 de juny de 2019

  El proper dijous 11 de juliol es farà la sortida jove d’estiu a un parc aquàtic, amb la novetat de que aquest any i responent a la demanda d’alguns dels participants de canviar, es visitarà Waterworld (Lloret de Mar).

 • Benestar_animals Consells per ajudar al teu gos a estar sol a casa 5 de juny de 2019

  Que un gos bordi quan es queda sol a casa és un problema molt comú entre la població canina. Els problemes de comportament i en concret l’ansietat per separació, és una de les principals causes d’abandonament en el nostre país.

 • Eleccions_municipals Resultats de les Eleccions Municipals 2019 29 de maig de 2019

  Les tres formacions municipals han mantingut el nombre de regidors, amb lleugeres variacions en el nombre de vots.

 • Temporada_Piscina Obertura de la temporada d'estiu a la piscina municipal 21 de maig de 2019

  El cap de setmana del 8 i 9 de juny la piscina municipal obrirà les portes per a inaugurar la temporada de piscina d’estiu, que s’allargarà fins el 8 de setembre. A partir del 27 de maig es podran tramitar els abonaments a les oficines municipals.

 • Casal_Estiu Informació sobre el Casal d'Estiu 21 de maig de 2019

  Per tal de resoldre dubtes, es fa una presentació del casal i les seves activitats en una reunió el dilluns 21 de maig, a les 19.30 h, al vestíbul de l'Ajuntament. 

 • Voluntariat_ambiental S'obren les inscripcions per a participar en el Voluntariat Ambiental de l'estiu per a joves 14 de maig de 2019

  Del 20 al 29 de maig restaran obertes les inscripcions per a participar en el projecte de Voluntariat Ambiental 2019 de Calldetenes. Per a formalitzar-la, només cal presentar-se al punt jove en horari de 16 a 19h i completar la documentació.

Darrera actualització: 30.05.2018 | 12:56
Darrera actualització: 30.05.2018 | 12:56