Notícies

Pàgina 1 de 12
 • 20 de febrer de 2019 Actualització del cens de les activitats i instal·lacions al municipi

  L’Ajuntament amb la col·laboració de la Gerència de Serveis d’Habitatge, Urbanisme i Activitats de la Diputació de Barcelona, està actualitzant el cens de les activitats i instal·lacions que s’exerceixen al municipi.

 • Raid_Ausetans 18 de febrer de 2019 Obertes les inscripcions pel Raid dels Ausetans 2019

  El Raid consisteix en un conjunt d’activitats destinades a joves d’edats compreses entre els 13 i els 17 anys. Les activitats promouen diversos valors com la cohesió social, la integració, el respecte a les persones, al medi i als col·lectius que l’habiten.

 • 18 de febrer de 2019 Condol per la mort de Mossèn Joan Ripoll

  L'Ajuntament mostra el seu condol a familia i amics, i li agraeix el remarcable servei i el valor humà d'un home compromès amb el poble i els veïns i veïnes durant el temps que va exercir de capellà al municipi, al mateix temps que treballava per a construïr un món més solidari. 

 • Ple_Ordinari_febrer 5 de febrer de 2019 Crònica del ple ordinari del 4 de febrer 2019

  Els punts principals de l’ordre del dia incloïen donar compte dels decrets d’alcaldia, relació de factures i dels comunicats del Ministeri en relació a mesures de protecció contra la violència de gènere, retiment d’informació i participació en els tributs de l’Estat.

 • BUS_NIT 4 de febrer de 2019 Obertes les inscripcions per tornar en BUS NIT del Carnaval de Torelló

  El servei de joventut del Consell Comarcal i l'ajuntament de Torelló presenten una nova edició del servei de BUS NIT del Carnaval de Terra Endins de Torelló. Les inscripcions es poden fer al Punt Jove de Calldetenes de dilluns a divendres de 4 a 7 de la tarda. El període d'inscripció resta obert fins el divendres 22 de febrer.

 • CAMAC2019 30 de gener de 2019 El CAMAC torna a acostar al públic audiovisuals de muntanya i aventures de la mà dels seus protagonistes

  La Patagònia, Groenlàndia, els Andes i el Japó són els espectaculars escenaris de les projeccions d’aquesta edició. Durant dos divendres consecutius, el 15 i 22 de febrer, l’Auditori Teatre de Calldetenes torna a acollir una nova edició del Cicle d’Audiovisuals de Muntanya i Aventura de Calldetenes (CAMAC) organitzat pel Club Excursionista de Calldetenes.

 • karkamal2019 28 de gener de 2019 Arriba el Karkamal 2019

  Un any més, el Karkamal arriba amb la temporada de carnavals a la comarca d’Osona el dissabte 23 de febrer a la tarda. La rua, enguany, engegarà a les 17h de la tarda a la carpa i finalitzarà al mateix lloc. A partir de les 19h del vespre, es cremarà el Rei Carnestoltes i hi haurà la botifarrada.

 • premis_comerç 24 de gener de 2019 Més de 1.000 euros en premis per posar en valor el comerç de proximitat a Calldetenes

  La campanya de Nadal de comerç de Calldetenes ha finalitzat el dia 23 de gener amb l’entrega de premis a les 21h al vestíbul de l’Ajuntament, on l’alcalde Marc Verdaguer i el president de l’Associació de Comerciants de Calldetenes van encapçalar l’acte.

 • festival_pallassos 17 de gener de 2019 Torna el Festival de Pallassos Calldeclowns amb espectacles per a tota la família

  Durant quatre diumenges consecutius es podran veure espectacles de clowns per a tota la família.

 • Festa_Tonis 16 de gener de 2019 La Festa dels Tonis 2019

  El diumenge 10 de febrer se celebra la Festa dels Tonis de Calldetenes, com ja és tradició, una setmana després de la Candelera.

 • 15 de gener de 2019 Crònica del ple ordinari de 14/01/2019

  Un ple ordinari atípic, en el que degut a la vacant en la plaça de Secretari/a Municipal es comptava amb un ordre del dia de mínims, per donar continuïtat a la periodicitat plenària, a l’expectativa de la celebració del ple dels pressupostos, que s’estima al mes de març.

 • BaltasarDeVeritat 8 de gener de 2019 Calldetenes s'adhereix a la campanya Baltasar de veritat

  Calldetenes s’ha adherit a la campanya #BaltasarDeVeritat impulsada per la plataforma Casa nostra, Casa vostra.

 • Lletres_Tothom 8 de gener de 2019 Finalitza la segona edició del programa Lletres per Tothom

  El 17 de desembre de 2018 va acabar la segona edició del programa Lletres per Tothom a Calldetenes​, un programa d’abast català que té per màxim objectiu promoure l’alfabetització en català de persones adultes d’origen estranger.

 • premis_nadal 7 de gener de 2019 La campanya nadalenca de comerç reparteix nombrosos premis

  La campanya de Nadal de comerç de Calldetenes finalitza l’última setmana de gener al vespre amb l’entrega de premis al vestíbul de l’Ajuntament.

 • càmeres_seguretat 19 de desembre de 2018 Calldetenes instal·la càmeres de control de matricules en coordinació amb els Mossos d’Esquadra

  Es col·locaran en un dels accessos al municipi amb la finalitat de reduir els robatoris.

 • Nadal_Calldetenes 17 de desembre de 2018 El Nadal a Calldetenes

  Les activitats nadalenques arrenquen el 16 de desembre amb la jornada solidària per la Marató TV3 i Sant Tomàs. Un any més, Calldetenes s’omple d’activitats entorn de les festes nadalenques i les seves tradicions: pessebres, solidaritat, pastorets i activitats infantils.

 • Calldetenes_solidaria 17 de desembre de 2018 Calldetenes recapta més de 1.200 euros per La Marató de TV3 i l’Associació Sant Tomàs

  Aquest diumenge 16 de desembre Calldetenes ha celebrat a l’Auditori Teatre una jornada solidària d’espectacles de música i dansa per a recaptar fons per La Marató de TV3 i l’associació osonenca Sant Tomàs.

 • Nadal_entre_pobles 17 de desembre de 2018 Nadal entre pobles pels més menuts

  En la línia dels últims anys, els ajuntaments de Santa Eugènia, Sant Julià, Folgueroles i Calldetenes s’han organitzat per programar activitats infantils durant l’època nadalenca. Les famílies podran gaudir d’un ventall d’activitats programades en els diferents pobles.

 • campanya_comerç 13 de desembre de 2018 Arrenca la campanya nadalenca de comerç

  L'Associació de Comerciants i Serveis de Calldetenes impulsa una nova campanya per a promoure les compres de Nadal en les botigues i empreses de serveis del municipi.

 • pledes 11 de desembre de 2018 Crònica del ple ordinari de 10/12/2018

  L’ordre del dia del ple ordinari de mes de desembre ha inclòs 17 punts, en el qual s’ha comptat amb la declaració  com a bé cultural  d’interès nacional, en la categoria de monument històric,  el Monestir de Sant Tomàs de Riudeperes i la moció de suport a la vaga de fam dels presos polítics.

Pàgina 1 de 12
Darrera actualització: 30.05.2018 | 12:56
Darrera actualització: 30.05.2018 | 12:56