Notícies

Pàgina 1 de 12
 • Ple_Pressupostos 16 d'abril de 2019 Crònica del Ple Extraordinari dels pressupostos de 15 d'abril

  Per l’especial rellevància de l’aprovació dels pressupostos, eina fonamental per assolir els objectius i interessos municipals, s’ha gravat i retransmès per reflectir fidelment les intervencions  i posicions dels regidors.

 • Lliure_circulació 10 d'abril de 2019 Ambients de lliure circulació, l'innovador model pedagògic de l'Escola Bressol

  El proper dijous 25 d’abril, l’escola realitzarà l’anual jornada de portes obertes on s’informarà a les famílies del model i oferta educativa que ofereix, a les 18h visita al centre amb reunió informativa.

 • Ajuts_energia 8 d'abril de 2019 Obertura de la segona convocatòria d'ajuts per fer front a la pobresa energètica

  Des del Consorci d’Osona de Serveis Socials i els Ajuntaments de la comarca d’Osona s’obre la segona convocatòria d’ajuts per cobrir les despeses bàsiques de subministraments d’energia destinada al consum domèstic (entre d’altres, aigua, electricitat, gas, gasoil, butà, llenya, etc.).

 • Ple_Ordinari_abril 2 d'abril de 2019 Crònica del ple ordinari de l'1 d’abril

  L’ordre del dia d’aquest ple incloïa el sorteig de les meses de les properes eleccions generals, l’aprovació de diverses relacions, del pla pressupostari a mig  termini i d’acords en matèria de subministraments digitals.

 • fotos_jove 1 d'abril de 2019 Sessió de fotos jove

  Aquesta serà la primera vegada que es realitza una activitat d’aquestes característiques i es creu que és una bona iniciativa que el propi jovent del territori sigui la imatge de les activitats i projectes adreçats a ells.

 • Canal_Telegram 20 de març de 2019 'Info Calldetenes' nou canal de comunicació digital a través de Telegram

  L’Ajuntament ha obert un canal propi a la plataforma de missatgeria instantània Telegram. Es tracta d’una via de comunicació directa addicional entre l’administració local i la ciutadania, que el consistori ha posat en marxa aquest mes de març.

 • Setmana_Comerç 19 de març de 2019 Arriba la 3a edició de la Setmana del Comerç

  A Calldetenes, els comerciants fan una nova edició de la Happy Hour, amb descomptes i promocions durant tota la setmana.

 • Infoparticipa_2018 14 de març de 2019 L’Ajuntament obté la Menció Infoparticipa a la transparència

  L'Ajuntament de Calldetenes ha obtingut la Menció Infoparticipa a la qualitat i transparència de la comunicació local pública en els webs municipals.

 • Periode d'encendre foc 13 de març de 2019 S'inicia el període de prohibició d'encendre foc

  Del 15 de març fins el 15 d’octubre del 2019 resta prohibit encendre qualsevol tipus de foc en terreny forestal, arbrat o no i en la franja de 500 metres que els envolta.

 • Portes_Obertes 12 de març de 2019 Jornades de portes obertes als centres educatius

  L'Escola Bressol l'Esquitx, l'Escola de Primària Sant Marc i l'Institut Les Margues obren les portes perquè les families puguin tenir un primer contacte, visitar el centre i recollir la informació que les ajudi en l’elecció i valoració del centre per a infants i joves.

 • Ple_ordinari_març 5 de març de 2019 Crònica del ple ordinari de 4 de març

  L’ordre del dia incloïa l’aprovació de les actes del 14 de gener i 4 de febrer, donar compte dels decrets d’alcaldia del mes de febrer, donar compte de la relació de factures i de l’estat d’execució del pressupost.

 • Premis_Literaris 4 de març de 2019 Es convoca la 40a edició dels Premis Literaris de Calldetenes

  L'Ajuntament de Calldetenes ha fet publiques les bases de la nova edició d’uns premis d’una llarga trajectòria de promoció de la llengua i literatura catalana.

 • Karkamal2019 25 de febrer de 2019 El color, protagonista de la Festa del Karkamal

  El poble de Calldetenes es va bolcar als carrers aquest dissabte 23 de febrer a la tarda, per rebre el Rei Carnestoltes. Grans, joves i petits, tots ells ben guarnits, van recórrer carrers i places entre música, gresca i confeti per celebrar la festa del Karkamal.

 • 20 de febrer de 2019 Actualització del cens de les activitats i instal·lacions al municipi

  L’Ajuntament amb la col·laboració de la Gerència de Serveis d’Habitatge, Urbanisme i Activitats de la Diputació de Barcelona, està actualitzant el cens de les activitats i instal·lacions que s’exerceixen al municipi.

 • Raid_Ausetans 18 de febrer de 2019 Obertes les inscripcions pel Raid dels Ausetans 2019

  El Raid consisteix en un conjunt d’activitats destinades a joves d’edats compreses entre els 13 i els 17 anys. Les activitats promouen diversos valors com la cohesió social, la integració, el respecte a les persones, al medi i als col·lectius que l’habiten.

 • 18 de febrer de 2019 Condol per la mort de Mossèn Joan Ripoll

  L'Ajuntament mostra el seu condol a familia i amics, i li agraeix el remarcable servei i el valor humà d'un home compromès amb el poble i els veïns i veïnes durant el temps que va exercir de capellà al municipi, al mateix temps que treballava per a construïr un món més solidari. 

 • Ple_Ordinari_febrer 5 de febrer de 2019 Crònica del ple ordinari del 4 de febrer 2019

  Els punts principals de l’ordre del dia incloïen donar compte dels decrets d’alcaldia, relació de factures i dels comunicats del Ministeri en relació a mesures de protecció contra la violència de gènere, retiment d’informació i participació en els tributs de l’Estat.

 • BUS_NIT 4 de febrer de 2019 Obertes les inscripcions per tornar en BUS NIT del Carnaval de Torelló

  El servei de joventut del Consell Comarcal i l'ajuntament de Torelló presenten una nova edició del servei de BUS NIT del Carnaval de Terra Endins de Torelló. Les inscripcions es poden fer al Punt Jove de Calldetenes de dilluns a divendres de 4 a 7 de la tarda. El període d'inscripció resta obert fins el divendres 22 de febrer.

 • CAMAC2019 30 de gener de 2019 El CAMAC torna a acostar al públic audiovisuals de muntanya i aventures de la mà dels seus protagonistes

  La Patagònia, Groenlàndia, els Andes i el Japó són els espectaculars escenaris de les projeccions d’aquesta edició. Durant dos divendres consecutius, el 15 i 22 de febrer, l’Auditori Teatre de Calldetenes torna a acollir una nova edició del Cicle d’Audiovisuals de Muntanya i Aventura de Calldetenes (CAMAC) organitzat pel Club Excursionista de Calldetenes.

 • karkamal2019 28 de gener de 2019 Arriba el Karkamal 2019

  Un any més, el Karkamal arriba amb la temporada de carnavals a la comarca d’Osona el dissabte 23 de febrer a la tarda. La rua, enguany, engegarà a les 17h de la tarda a la carpa i finalitzarà al mateix lloc. A partir de les 19h del vespre, es cremarà el Rei Carnestoltes i hi haurà la botifarrada.

Pàgina 1 de 12
Darrera actualització: 30.05.2018 | 12:56
Darrera actualització: 30.05.2018 | 12:56