Notícies

 • COMUNICAT OFICIAL sobre la sentència 14 d'octubre de 2019

  L’Ajuntament de Calldetenes vol expressar el rebuig a la sentència condemnatòria dictada pel Tribunal Suprem en relació a la causa oberta contra líders polítics i socials catalans.

 • ple_7_setembre Crònica del ple ordinari de 7 de setembre 8 d'octubre de 2019

  L’ordre del dia incloïa el reconeixement a la dedicació parcial dels càrrecs electes, diversos acords de col·laboració per a la prestació de serveis, l’atorgament de subvencions a entitats i una moció per la no criminalització de l’independentisme.

 • Futbol_valors Futbol amb valors a Calldetenes 3 d'octubre de 2019

  Conjuntament amb el Consell Comarcal d'Osona i l’entitat EVAL, Esport Amb Valors, aquest any tornem a impulsar el projecte 'Futbol amb Valors' on es troben infants i joves del poble un cop a la setmana per jugar a futbol, i a altres esports col·lectius, a l'espai públic.

 • Comunicat oficial arran de les detencions de nou activistes independentistes 25 de setembre de 2019

  Tots els grups que formen part de l'actual consistori de Calldetenes volem mostrar el nostre rebuig frontal i absolut als escorcolls i a les detencions que la policia espanyola ha portat a terme aquest matí en diversos municipis del Vallès i d'Osona.

 • Recomanacions pel Correfoc 23 de setembre de 2019

  Dimarts 23 de setembre a les 20h tindrà lloc el CORREFOC amb la colla l'Escamot dels Diables.

 • Premis_Literaris_Lliurament Guanyadors de la 40a edició dels Premis Literaris 23 de setembre de 2019

  L'acte de lliurament es va realitzar el dissabte 21 de setembre de 2019, a l'Auditori Teatre de Calldetenes.

 • Premis_literaris Acte de lliurament dels 40s Premis Literaris de Calldetenes, quatre dècades al servei de la promoció de la cultura i lletres catalanes 19 de setembre de 2019

  El proper dissabte 21 de setembre tindrà lloc l’acte d’entrega de la darrera convocatòria dels Premis Literaris de Calldetenes, que enguany celebren 40 anys de vida. 

 • Claustre_Sant_Tomas El Govern declara Bé Cultural d’Interès Nacional el monestir de Sant Tomàs de Riudeperes 18 de setembre de 2019

  El Govern de la Generalitat de Catalunya ha acordat declarar Bé Cultural d’Interès Nacional, com a Monument Històric, el monestir de Sant Tomàs de Riudeperes a Calldetenes.

 • cronica_ple_setembre Crònica del ple ordinari de 9 de setembre 2019 17 de setembre de 2019

  L’ordre del dia de la sessió incloïa l’aprovació del calendari escolar de l’Escola Bressol Municipal pel curs 2019-2020, l’aprovació del Reglament de Control Intern en la seva modalitat de Fiscalització i Intervenció prèvia limitada, així com donar compte dels decrets d’alcaldia de l’últim mes i de diverses factures, modificacions i informes pressupostaris.

 • Setmana_Gran_Calldetenes Arriba la setmana gran a Calldetenes: Festa Major i la Fira de la Mercè 10 de setembre de 2019

  Per primera vegada coincideixen dos dels principals esdeveniments a Calldetenes, Festa Major i Fira de la Mercè, del 23 al 29 de setembre. La Fira es celebrarà el dissabte 28, amb propostes i activitats familiars.

 • Concurs_Pintura Consulta les bases del concurs de Pintura Ràpida de la Fira de la Mercè 2019 21 d'agost de 2019

  Art, pinzells, cavallets, pintors i dibuixants ompliran aquest any per tercera vegada el recorregut de la Fira de la Mercè amb la tercera edició d’un concurs de pintura ràpida patrocinat per Santa Margarita, Abacus, Pintur i Marcs Osona. Amb categories infantils, de joves i d’adults, “Mirem la Fira de la Mercè” vol captar l’essència i l’ambient del certamen firal.

 • Concurs_Melmelades 6è Concurs de melmelades de la Fira de la Mercè 21 d'agost de 2019

  Es convoca el  6è Concurs de melmelades  elaborades artesanalment, en el marc de la Fira de la Mercè del proper 28 de setembre.

 • Mag_Lari El Mag Lari presenta una nova temporada carregada de màgia a l'Auditori Teatre de Calldetenes 20 d'agost de 2019

  El diumenge 8 de setembre, a les 17h, el carismàtic Mag Lari presenta la programació d’espectacles d’aquests propers mesos amb una vetllada plena de màgia i humor.

 • Vespa_asiàtica Informació sobre la vespa asiàtica 30 de juliol de 2019

  Aquesta setmana s’ha detectat un niu de vespa asiàtica a l’edifici de l’Ajuntament, retirat amb èxit per la Brigada Municipal. Aquesta espècie va arribar a França de manera accidental el 2004 i la seva expansió cap al sud està essent molt ràpida. A Catalunya, es va detectar el 2012 per primera vegada a l’Alt Empordà.

 • Cloenda_Voluntariat Més de 90 assistents en l'acte de cloenda del Voluntariat Ambiental 22 de juliol de 2019

  El divendres passat al vespre, es va dur a terme l’acte de cloenda del camp de treball de Calldetenes 2019, amb la presentació de les millores portades a terme pels joves durant aquestes tres setmanes del mes de juliol. Aquesta ha sigut la setena edició del projecte, una proposta estiuenca que combina formació i activitats lúdiques al municipi.

 • Foto_grup_Waterworld 24 joves de Calldetenes es remullen al parc aquàtic de Waterworld, en una sortida d'àmbit comarcal 17 de juliol de 2019

  Un total de 187 joves van agafar un autobús el passat dijous 11 de juliol al matí direcció Lloret de Mar.

 • Cartell_Tapa_Cervesa Arriba la Festa de la Tapa i la Cervesa 17 de juliol de 2019

  El divendres 26 de juliol, Calldetenes tornarà a celebrar la Festa de la Tapa i la Cervesa amb un sopar a l'aire lliure i concert de Guillem Soler a la Plaça Onze de Setembre.

 • deixalleria_mòbil Servei de deixalleria mòbil 11 de juliol de 2019

  Els diumenges 14 i 21 de juliol, hi haurà un servei de deixalleria mòbil a la Pl. Onze Setembre. Aquest és un servei especial que pretén acostar i facilitar l’aportació de residus especials als usuaris de Calldetenes.

 • Festa_del_batre 10 anys de la Festa del Batre a Calldetenes 8 de juliol de 2019

  Calldetenes fa 10 anys que celebra la Festa del Batre, una jornada per recuperar el patrimoni immaterial d’una tradició com la batuda del blat. El diumenge 21 de juliol, al Molí de la Calvaria, es duran a terme tallers i activitats vinculats al procés de batre, ventar i molinar del blat tradicional.

 • Ple_juliol Crònica del ple ordinari d'1 de juliol 3 de juliol de 2019

  El ple va consistir en l’aprovació del conveni de treball amb el Consell Comarcal, per donar continuïtat als plans d’ocupació que facilita la Generalitat de Catalunya, proposar les festes locals pel 2020, donar compte dels decrets d’alcaldia del mes de maig, així com de diverses relacions de factures i proposta de modificació de crèdit.

Darrera actualització: 30.05.2018 | 12:56
Darrera actualització: 30.05.2018 | 12:56