Notícies

 • Equip_Calldetenes_Ohana Final comarcal del Raid dels Ausetans 2019 2 de maig de 2019

  En aquest projecte mancomunat entre diferents ajuntaments d'Osona, adreçat a joves d'entre 13 i 17 anys, hi participaven com a finalista l'equip guanyador de Calldetenes, Ohana. La final es va dur a terme els dies 27 i 28 d'abril.

 • Ple_Pressupostos Crònica del Ple Extraordinari dels pressupostos de 15 d'abril 16 d'abril de 2019

  Per l’especial rellevància de l’aprovació dels pressupostos, eina fonamental per assolir els objectius i interessos municipals, s’ha gravat i retransmès per reflectir fidelment les intervencions  i posicions dels regidors.

 • Lliure_circulació Ambients de lliure circulació, l'innovador model pedagògic de l'Escola Bressol 10 d'abril de 2019

  El proper dijous 25 d’abril, l’escola realitzarà l’anual jornada de portes obertes on s’informarà a les famílies del model i oferta educativa que ofereix, a les 18h visita al centre amb reunió informativa.

 • Ajuts_energia Obertura de la segona convocatòria d'ajuts per fer front a la pobresa energètica 8 d'abril de 2019

  Des del Consorci d’Osona de Serveis Socials i els Ajuntaments de la comarca d’Osona s’obre la segona convocatòria d’ajuts per cobrir les despeses bàsiques de subministraments d’energia destinada al consum domèstic (entre d’altres, aigua, electricitat, gas, gasoil, butà, llenya, etc.).

 • Ple_Ordinari_abril Crònica del ple ordinari de l'1 d’abril 2 d'abril de 2019

  L’ordre del dia d’aquest ple incloïa el sorteig de les meses de les properes eleccions generals, l’aprovació de diverses relacions, del pla pressupostari a mig  termini i d’acords en matèria de subministraments digitals.

 • fotos_jove Sessió de fotos jove 1 d'abril de 2019

  Aquesta serà la primera vegada que es realitza una activitat d’aquestes característiques i es creu que és una bona iniciativa que el propi jovent del territori sigui la imatge de les activitats i projectes adreçats a ells.

 • Canal_Telegram 'Info Calldetenes' nou canal de comunicació digital a través de Telegram 20 de març de 2019

  L’Ajuntament ha obert un canal propi a la plataforma de missatgeria instantània Telegram. Es tracta d’una via de comunicació directa addicional entre l’administració local i la ciutadania, que el consistori ha posat en marxa aquest mes de març.

 • Setmana_Comerç Arriba la 3a edició de la Setmana del Comerç 19 de març de 2019

  A Calldetenes, els comerciants fan una nova edició de la Happy Hour, amb descomptes i promocions durant tota la setmana.

 • Infoparticipa_2018 L’Ajuntament obté la Menció Infoparticipa a la transparència 14 de març de 2019

  L'Ajuntament de Calldetenes ha obtingut la Menció Infoparticipa a la qualitat i transparència de la comunicació local pública en els webs municipals.

 • Periode d'encendre foc S'inicia el període de prohibició d'encendre foc 13 de març de 2019

  Del 15 de març fins el 15 d’octubre del 2019 resta prohibit encendre qualsevol tipus de foc en terreny forestal, arbrat o no i en la franja de 500 metres que els envolta.

 • Portes_Obertes Jornades de portes obertes als centres educatius 12 de març de 2019

  L'Escola Bressol l'Esquitx, l'Escola de Primària Sant Marc i l'Institut Les Margues obren les portes perquè les families puguin tenir un primer contacte, visitar el centre i recollir la informació que les ajudi en l’elecció i valoració del centre per a infants i joves.

 • Ple_ordinari_març Crònica del ple ordinari de 4 de març 5 de març de 2019

  L’ordre del dia incloïa l’aprovació de les actes del 14 de gener i 4 de febrer, donar compte dels decrets d’alcaldia del mes de febrer, donar compte de la relació de factures i de l’estat d’execució del pressupost.

 • Premis_Literaris Es convoca la 40a edició dels Premis Literaris de Calldetenes 4 de març de 2019

  L'Ajuntament de Calldetenes ha fet publiques les bases de la nova edició d’uns premis d’una llarga trajectòria de promoció de la llengua i literatura catalana.

 • Karkamal2019 El color, protagonista de la Festa del Karkamal 25 de febrer de 2019

  El poble de Calldetenes es va bolcar als carrers aquest dissabte 23 de febrer a la tarda, per rebre el Rei Carnestoltes. Grans, joves i petits, tots ells ben guarnits, van recórrer carrers i places entre música, gresca i confeti per celebrar la festa del Karkamal.

 • Actualització del cens de les activitats i instal·lacions al municipi 20 de febrer de 2019

  L’Ajuntament amb la col·laboració de la Gerència de Serveis d’Habitatge, Urbanisme i Activitats de la Diputació de Barcelona, està actualitzant el cens de les activitats i instal·lacions que s’exerceixen al municipi.

 • Raid_Ausetans Obertes les inscripcions pel Raid dels Ausetans 2019 18 de febrer de 2019

  El Raid consisteix en un conjunt d’activitats destinades a joves d’edats compreses entre els 13 i els 17 anys. Les activitats promouen diversos valors com la cohesió social, la integració, el respecte a les persones, al medi i als col·lectius que l’habiten.

 • Condol per la mort de Mossèn Joan Ripoll 18 de febrer de 2019

  L'Ajuntament mostra el seu condol a familia i amics, i li agraeix el remarcable servei i el valor humà d'un home compromès amb el poble i els veïns i veïnes durant el temps que va exercir de capellà al municipi, al mateix temps que treballava per a construïr un món més solidari. 

 • Ple_Ordinari_febrer Crònica del ple ordinari del 4 de febrer 2019 5 de febrer de 2019

  Els punts principals de l’ordre del dia incloïen donar compte dels decrets d’alcaldia, relació de factures i dels comunicats del Ministeri en relació a mesures de protecció contra la violència de gènere, retiment d’informació i participació en els tributs de l’Estat.

 • BUS_NIT Obertes les inscripcions per tornar en BUS NIT del Carnaval de Torelló 4 de febrer de 2019

  El servei de joventut del Consell Comarcal i l'ajuntament de Torelló presenten una nova edició del servei de BUS NIT del Carnaval de Terra Endins de Torelló. Les inscripcions es poden fer al Punt Jove de Calldetenes de dilluns a divendres de 4 a 7 de la tarda. El període d'inscripció resta obert fins el divendres 22 de febrer.

 • CAMAC2019 El CAMAC torna a acostar al públic audiovisuals de muntanya i aventures de la mà dels seus protagonistes 30 de gener de 2019

  La Patagònia, Groenlàndia, els Andes i el Japó són els espectaculars escenaris de les projeccions d’aquesta edició. Durant dos divendres consecutius, el 15 i 22 de febrer, l’Auditori Teatre de Calldetenes torna a acollir una nova edició del Cicle d’Audiovisuals de Muntanya i Aventura de Calldetenes (CAMAC) organitzat pel Club Excursionista de Calldetenes.

Darrera actualització: 30.05.2018 | 12:56
Darrera actualització: 30.05.2018 | 12:56