Notícies

 • Cartell 38a Mostra de Pessebres 15 de de desembre de 2022

  A partir d’aquest dissabte, coincidint amb la jornada solidària per la Marató, s’inaugura una nova edició de l’exposició de pessebres, aquest any serà la seva 38ena edició.

  Un cop més, la Mostra de pessebres organitzada per el Grup Pessebrista de Calldetenes, s’instal·la durant les festes de Nadal a la primera planta del vestíbul de l’Auditori Teatre i pels locals d’entitats del poble. 

 • Ple 19 desembre Convocatòria Ple ordinari del 19 de desembre de 2022 15 de de desembre de 2022

  La sessió tindrà lloc el proper dilluns 19 de Desembre a les 19.30 h a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Calldetenes. Podeu seguir la sessió en directe pel canal de You Tube de l'Ajuntament de Calldetenes o consultar la videoacta

 • UMIC Visita de la Unitat Mòbil d’informació al consumidor 14 de de desembre de 2022

  La pròxima visita de la Unitat Mòbil d’Informació al Consumidor està prevista el proper divendres 16 de desembre de les 12h a la 13h a l'Ajuntament de Calldetenes.

 • Lab city Calldetenes i la digitalització 14 de de desembre de 2022

  El projecte Vic City Lab, un projecte que potencia la digitalització i la innovació tecnològica i que té com a objectiu l’empoderament tecnològic i digital per la ciutadania i empresa. Nascut entre l’aliança de l’ajuntament de Vic, Manlleu i Calldetenes, Creacció i la UVic-UCC.

 • Marató Activitats a Calldetenes a favor de la Marató 10 de de desembre de 2022

  A partir d’aquest diumenge s’inicien els actes que es portaran a terme a Calldetenes durant el mes de desembre en col·laboració amb la Marató de TV3.

 • Flor Informació obres de la vorera del Carrer Girona 9 de de desembre de 2022

  L’Ajuntament de Calldetenes està portant a terme les obres de millora de la vorera d’un tram del Carrer Girona. Les arrels dels arbres havien aixecat la vorera, dificultant la mobilitat de les persones, i estaven posant amb dificultats les conduccions soterrades d’aigua, gas, llum i telèfon, amb el risc i perillositat que aquest fet comporta.

 • Cartell i inscripcions Inscripció de patges i ajudants per la cavalcada de Reis de Calldetenes 9 de de desembre de 2022

  La Comissió de Reis ha començat els preparatius per a la Cavalcada de Reis d'enguany i necessita la incorporació de patges i ajudants que acompanyin a Ses Majestats durant la seva visita a la població de Calldetenes.

 • Entrega diploma Entrega del diploma al projecte Voluntariat Ambiental i Social com a Bona pràctica en l’àmbit de joventut 2022. 1 de de desembre de 2022

  Ahir es va celebrar a Manresa, una nova edició de la Jornada de Bones Pràctiques en l’àmbit de joventut, per presentar els tres projectes incorporats a la plataforma de Bones Pràctiques, que recull, difon i promou tot el coneixement acumulat dels i les professionals de joventut.

  L'objectiu de la plataforma és convertir-se en una eina de consulta de diferents projectes i mètodes de treball potencialment aplicables a altres regions, opinar i debatre sobre el seu contingut i promoure iniciatives.

 • Cartell Calldetenes Solidària Calldetenes solidària 28 de de novembre de 2022

  El pròxim 18 de desembre es celebrarà una nova edició de la Marató de TV3 dedicada aquest any a les malalties cardiovasculars, i Calldetenes organitza una jornada solidària el dissabte 17.

 • 25-n llaç Avui dia 25 de Novembre de 2022 és el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les dones 25 de de novembre de 2022

  Des de l’Ajuntament de Calldetenes avui i cada dia, commemorem aquest dia per l’eliminació de la violència i volem que les accions i els actes s’estenguin durant tot l’any. Cal lluitar en contra de la violència cada dia.

  Ens comprometem a garantir els drets de les víctimes de violència per poder fer una societat més lliure per totes.

 • Cartell Torronada 2022 Obertes les inscripcions per la Torronada i l'spinning solidari 23 de de novembre de 2022

  La Torronada obre les inscripcions per a la seva propera cursa del dia 11 de desembre a Calldetenes.

 • Presentació PLJ Presentació Pla Local de Joventut 2022-2026 22 de de novembre de 2022

  Ahir dilluns dia 21 de novembre, les tècniques del punt jove de Calldetenes van presentar el pla Local de Joventut als regidors de l’Ajuntament de Calldetenes.

 • Nova junta Constitució de la nova junta de l’Associació de Comerciants i Serveis de Calldetenes 15 de de novembre de 2022

  La setmana passada es va constituir  la nova junta de l’Associació de Comerciants i Serveis de Calldetenes.

 • Cartell Marató 2022 BUM BUM, la Marató del 2022 14 de de novembre de 2022

  El desembre es celebra la 31e edició de la Marató, dedicada a les malalties cardiovasculars, la principal causa de mort als països desenvolupats i un dels problemes actuals de salut pública més rellevants.

 • Arxiu nou Finalitzen les obres del nou Arxiu Municipal i es proposen dates per visitar-lo 10 de de novembre de 2022

  Aquest passat mes d’octubre van finalitzar les obres del nou Arxiu Municipal de l’Ajuntament de Calldetenes.

 • Videacta Primera videoacta del Ple ordinari del dia 7 de novembre de 2022 10 de de novembre de 2022

  Dilluns passat, es va fer la primera videoacta del Ple Ordinari de l’Ajuntament de Calldetenes, apropant la digitalització a la ciutadania i facilitant-ne la transparència.

 • Punt recàrrega vehicles El punt de recàrrega finalitza la seva prova gratuïta 8 de de novembre de 2022

  A partir d’aquest dilluns dia 14 finalitzarà la prova de recàrrega gratuïta i és passarà a cobrar-ne per el seu ús.

 • Videoacta Estrena del ple amb videoacta, avui dia 7 de Novembre 7 de de novembre de 2022

  L’Ajuntament de Calldetenes, gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona dins el Programa específic de Resilència Local,  estrena avui el  servei de videoacta.

 • Donació de sang Èxit en la campanya de donació de sang. 7 de de novembre de 2022

  Amb la col·laboració de totes aquestes persones es podrà donar cobertura a 117 persones que ho necessitin

 • Joc Ruta dels Molins La Ruta-Joc dels Molins 3 de de novembre de 2022

  La Ruta dels Molins del nostre municipi s’hi amaga molta història que sovint desconeixem.

Darrera actualització: 30.05.2018 | 12:56
Darrera actualització: 30.05.2018 | 12:56