Notícies

 • Setmana_Gran_Calldetenes Arriba la setmana gran a Calldetenes: Festa Major i la Fira de la Mercè 10 de setembre de 2019

  Per primera vegada coincideixen dos dels principals esdeveniments a Calldetenes, Festa Major i Fira de la Mercè, del 23 al 29 de setembre. La Fira es celebrarà el dissabte 28, amb propostes i activitats familiars.

 • Concurs_Pintura Consulta les bases del concurs de Pintura Ràpida de la Fira de la Mercè 2019 21 d'agost de 2019

  Art, pinzells, cavallets, pintors i dibuixants ompliran aquest any per tercera vegada el recorregut de la Fira de la Mercè amb la tercera edició d’un concurs de pintura ràpida patrocinat per Santa Margarita, Abacus, Pintur i Marcs Osona. Amb categories infantils, de joves i d’adults, “Mirem la Fira de la Mercè” vol captar l’essència i l’ambient del certamen firal.

 • Concurs_Melmelades 6è Concurs de melmelades de la Fira de la Mercè 21 d'agost de 2019

  Es convoca el  6è Concurs de melmelades  elaborades artesanalment, en el marc de la Fira de la Mercè del proper 28 de setembre.

 • Mag_Lari El Mag Lari presenta una nova temporada carregada de màgia a l'Auditori Teatre de Calldetenes 20 d'agost de 2019

  El diumenge 8 de setembre, a les 17h, el carismàtic Mag Lari presenta la programació d’espectacles d’aquests propers mesos amb una vetllada plena de màgia i humor.

 • Vespa_asiàtica Informació sobre la vespa asiàtica 30 de juliol de 2019

  Aquesta setmana s’ha detectat un niu de vespa asiàtica a l’edifici de l’Ajuntament, retirat amb èxit per la Brigada Municipal. Aquesta espècie va arribar a França de manera accidental el 2004 i la seva expansió cap al sud està essent molt ràpida. A Catalunya, es va detectar el 2012 per primera vegada a l’Alt Empordà.

 • Cloenda_Voluntariat Més de 90 assistents en l'acte de cloenda del Voluntariat Ambiental 22 de juliol de 2019

  El divendres passat al vespre, es va dur a terme l’acte de cloenda del camp de treball de Calldetenes 2019, amb la presentació de les millores portades a terme pels joves durant aquestes tres setmanes del mes de juliol. Aquesta ha sigut la setena edició del projecte, una proposta estiuenca que combina formació i activitats lúdiques al municipi.

 • Foto_grup_Waterworld 24 joves de Calldetenes es remullen al parc aquàtic de Waterworld, en una sortida d'àmbit comarcal 17 de juliol de 2019

  Un total de 187 joves van agafar un autobús el passat dijous 11 de juliol al matí direcció Lloret de Mar.

 • Cartell_Tapa_Cervesa Arriba la Festa de la Tapa i la Cervesa 17 de juliol de 2019

  El divendres 26 de juliol, Calldetenes tornarà a celebrar la Festa de la Tapa i la Cervesa amb un sopar a l'aire lliure i concert de Guillem Soler a la Plaça Onze de Setembre.

 • deixalleria_mòbil Servei de deixalleria mòbil 11 de juliol de 2019

  Els diumenges 14 i 21 de juliol, hi haurà un servei de deixalleria mòbil a la Pl. Onze Setembre. Aquest és un servei especial que pretén acostar i facilitar l’aportació de residus especials als usuaris de Calldetenes.

 • Festa_del_batre 10 anys de la Festa del Batre a Calldetenes 8 de juliol de 2019

  Calldetenes fa 10 anys que celebra la Festa del Batre, una jornada per recuperar el patrimoni immaterial d’una tradició com la batuda del blat. El diumenge 21 de juliol, al Molí de la Calvaria, es duran a terme tallers i activitats vinculats al procés de batre, ventar i molinar del blat tradicional.

 • Ple_juliol Crònica del ple ordinari d'1 de juliol 3 de juliol de 2019

  El ple va consistir en l’aprovació del conveni de treball amb el Consell Comarcal, per donar continuïtat als plans d’ocupació que facilita la Generalitat de Catalunya, proposar les festes locals pel 2020, donar compte dels decrets d’alcaldia del mes de maig, així com de diverses relacions de factures i proposta de modificació de crèdit.

 • Subvencions_entitats Obert el termini per a sol·licitar les subvencions per a entitats 2019 2 de juliol de 2019

  L'Ajuntament ofereix subvencions per a projectes i activitats d'interès social dutes a terme per entitats sense ànim de lucre del municipi durant l'any en curs, amb l'objectiu de donar suport econòmic al funcionament d'aquestes entitats i a activitats i projectes d'utilitat pública o d'interès social que es realitzin a l'àmbit municipal.

 • Ple_cartipàs Crònica del ple extraordinari del cartipàs 1 de juliol de 2019

  En aquesta sessió es va dibuixar l’organització municipal a través dels nomenaments i responsabilitats delegades per l’Alcalde envers els regidors.

 • Entrega_alumnes Els alumnes de cinquè de l’escola elaboren un tríptic informatiu sobre el valor patrimonial i paisatgístic del poble 25 de juny de 2019

  En reconeixement a aquesta tasca, se’ls hi va fer entrega d’un diploma i obsequi d’agraïment. L’Alcalde, Marc Verdaguer, n’ha destacat la iniciativa i explica que “no hi ha millor manera per a promocionar el municipi que a través dels ulls dels nostres joves i infants”.

 • L'eruga_del_boix Guia informativa de l'eruga del boix 17 de juny de 2019

  S’ha creat una comissió en la qual hi ha representats diferents tècnics de la Generalitat de Catalunya que han elaborat un Pla d’acció, s’han establert xarxes de seguiment i s’està promovent la recerca aplicada per assajar quins tipus de tractaments són els més eficients.

 • Ple_constitutiu Crònica del ple de constitució del nou Ajuntament 17 de juny de 2019

  Aquest dissabte passat a les 12h, va tenir lloc com a la resta de municipis de Catalunya, el ple de constitució de l’Ajuntament, on va sortir re-elegit com a Alcalde, Marc Verdaguer.

 • Desmuntant_Republica L'arxiu municipal participa en l'exposició virtual 'Desmuntant la República' 11 de juny de 2019

  La Xarxa d’Arxius Municipals de la Diputació de Barcelona ha organitzat una mostra digital amb 129 documents d’una cinquantena d’arxius de la demarcació de Barcelona que inclou documentació de Calldetenes.

 • Sant_Joan La nit de Sant Joan 11 de juny de 2019

  Als voltants de 2/4 d’11 de la nit del 23 de juny, la Flama del Canigó arribarà a Calldetenes per encendre la foguera de Sant Joan i celebrar la revetlla amb tot el poble.

 • Taller_igualitari Taller “Relacions igualitàries a l’adolescència” adreçat a famílies 6 de juny de 2019

  Des del servei de Joventut d’Osona centre s’ha organitzat un taller de dos dies adreçat a pares i mares amb fills adolescents, i a altres agents que treballen durant l’etapa de l’adolescència.

 • Waterworld 5a Sortida joves d’estiu, aquest any a Waterworld 6 de juny de 2019

  El proper dijous 11 de juliol es farà la sortida jove d’estiu a un parc aquàtic, amb la novetat de que aquest any i responent a la demanda d’alguns dels participants de canviar, es visitarà Waterworld (Lloret de Mar).

Darrera actualització: 30.05.2018 | 12:56
Darrera actualització: 30.05.2018 | 12:56