Hemeroteca

 • Marxa cicloturista L'Eix 6 de d’octubre de 2012
  El proper 6 d'octubre tindrà lloc la Marxa cicloturista L'Eix, organitzada per l'empresa Cedinsa, i que aplegarà centenars d'esportistes entre aficionats i grans figures com Miguel Induráin, Roberto Heras, Ângel Edo, Melcior Mauri, Josep Jufré o Àlex Crivillé.En total seran 154 km entre Cervera i Caldes de Malavella. La Marxa vol ser una mostra de la implicació de Cedinsa amb el territori, així com del seu compromís amb l'entorn, promovent accions que mobilitzen les persones i els territoris propers a les insfraestructures que gestiona l'empresa, donant-les a conèixer i posant-les en valor. Els ciclistes que participin a la Marxa cicloturista tindran avitualllaments, incloent-hi l'esmorzar i el dinar, serveis de transport, assistència tècnica i mèdica. i un mallot tècnic commemoratiu. La caravana d'acompanyants podrà gaudir d'una sèrie d'activitats lúdiques durant tota la jornada, com ara un globus aerostàtic en l'avitualllament de Fontfreda, inflables i un circuit d'habilitats amb bici per a petits i joves. Més informació a www.cedinsa.net
 • Suspensió del servei de GUIFI.NET l'11 d'octubre per actuacions de millora 10 de d’octubre de 2012
  Dijous 11 d'octubre a la tarda es procedirà a fer tasques d'actualització del supernode GUIFi del Serrat. Per aquest motiu la connexió a Internet des d'aquest servei no serà possible durant unes hores.
 • el xiulet de pals Excursió de la gent gran de Calldetenes a Pals, el 21 d'octubre 10 de d’octubre de 2012
  L'ajuntament de Calldetenes organitza l'excursió anual amb la gent gran del municipi, que aquest any tindrà com a destí el poble de Pals, on coneixerem el municipi a través del conegut “Xiulet de Pals”, el tren cultural del'arròs de Pals.
 • Cartell Cursos Informàtica 2012 Cursos d'iniciació a la informàtica i d'aprofundiment en aplicacions d'Internet 10 de d’octubre de 2012
  El proper 5 de novembre s'inicien dos nous cursos d'informàtica per a cobrir les necessitats formatives de la ciutadania en noves tecnologies de la informació i la comunicació.
 • L'Ajuntament posa en marxa un nou portal a Internet 13 de d’octubre de 2012
  Aquesta setmana s'ha publicat el nou web municipal de l'Ajuntament de Calldetenes www.calldetenes.cat. El nou portal corporatiu incorpora nous recursos tecnològics i amplia les opcions de relació administració-ciutadania.
 • Les actuacions de millora del servei de GUIFI es faran finalment aquest dijous dia 18 15 de d’octubre de 2012
  Les tasques de millora previstes el passat dijous al supernode GUIFI del Serrat de Calldetenes van susprendre's davant l'amenaça de tempestes i es faran finalment aquest dijous.
 • La Cambra de Comerç programa un taller de gestió de les relacions i el contacte amb les persones 15 de d’octubre de 2012
  El proper 24 d'octubre es farà al Consell Comarcal d'Osona el taller "Programa excel·lència en la gestió de les relacions i el contacte amb les persones” que impartirà Xavier Borràs. Les empreses interessades poden trucar al 902 448 448.
 • 58è Cros de Calldetenes 23 de d’octubre de 2012
  El proper diumenge 4 de novembre la zona esportiva municipal viurà una nova edició, la 58a, del Cros de Calldetenes. La jornada també comptarà amb la celebració del 4rt. Cros Escolar de Calldetenes.
 • L'organització del Cros de Calldetenes demana la col·laboració de voluntaris 25 de d’octubre de 2012
  El Club Atletisme Calldetenes fa un crida a persones que vulguin col·laborar com a voluntaris en tasques senzilles i de curta durada durant el desenvolupament de les competicions del 58è Cros de Calldetenes, el proper 4 de novembre.
 • Dijous es manté el servei de recollida 29 de d’octubre de 2012
  Aquest dijous 1 de novembre, festa de Tots Sants, hi haurà servei de recollida de residus urbans, corresponent a la fracció d´orgànica, tot i ser festiu.
 • Entrevista a l'alcalde Alumnes de l'Escola Sant Marc entrevisten l'alcalde 29 de d’octubre de 2012
  Els alumnes de 3er de Primària de l'Escola Sant Marc de Calldetenes van entrevistar divendres a Marc Verdaguer, dirigint-li preguntes sobre el municipi i sobre la seva vivència com alcalde.
 • Excursió gent gran Calldetenes 2012 Excursió de la gent gran de Calldetenes a Pals i L'Estartit 29 de d’octubre de 2012
  La gent gran de Calldetenes va visitar el passat diumenge 21 d'octubre els pobles de Pals i L'Estartit, dins l'excursió que anualment organitza l'Ajuntament del municipi.
 • 58 Cros Calldetenes 475 atletes participen en les 14 curses del Cros de Calldetenes 5 de de novembre de 2012
  La 58a edició del Cros de Calldetenes va aplegar aquest diumenge 475 atletes d'arreu dels Països Catalans als circuits de la zona esportiva municipal. Publiquem les classificacions i les millors imatges de les curses.
 • cursos informatica 2012p Comencen els nous cursos d'iniciació a la informàtica i d'aprofundiment en aplicacions d'internet 6 de de novembre de 2012
  24 persones participen en els dos cursos de noves tecnologies de la informació i la comunicació que s'han programat aquest any. Els cursos van començar aquest dilluns i s'allargaran fins el 22 de novembre.
 • Entrevista a l'alcalde Video de l'entrevista dels alumnes de l'escola Sant Marc a l'alcalde Marc Verdaguer 8 de de novembre de 2012
  Els mestres de l'escola Sant Marc van enregistrar l'entrevista que alumnes de 3r de Primària varen fer a l'alcalde de Calldetenes, Marc Verdaguer, el passat 26 d'octubre. Publiquem el video un cop ha estat editat.
 • Conferencia Conferència-col·loqui : L'autocura , tant en l'àmbit físic com emocional 9 de de novembre de 2012
  El proper dijous, 29 de novembre de 2012, a les 16:15h, tindrà lloc al Casal de la Gent Gran de Calldetenes, una conferència–col•loqui sobre l'autocura, a càrrec del Diputació de Barcelona i l’entitat GrupoSeniors.
 • Setmana de la ciència 2012 Setmana de la Ciència 2012 9 de de novembre de 2012
  El proper dijous 15 de novembre es farà el primer dels actes programats a Calldetenes en motiu de la Setmana de la Ciència. Les conferències, totes de temàtica científica, s'allargaran fins el dissabte 24.
 • La recollida de la fracció orgànica es desplaça a demà amb motiu de la vaga 13 de de novembre de 2012
  El vespre d'aquest dimarts 13 de novembre no es farà la recollida de residus porta a porta amb motiu de la vaga general. La recollida de la fracció orgànica, que és la que correspon als dimarts, es farà demà dimecres al vespre.
 • Xerrada teleassistència Una quarantena de persones assisteixen a la xerrada informativa sobre el Servei Local de Teleassistència a Calldetenes 14 de de novembre de 2012
  L’Ajuntament de Calldetenes ofereix el Servei Local de Teleassistència prestat per la Diputació de Barcelona, en cooperació amb els ajuntaments. Per aquest motiu el dilluns 12 de novembre es va organitzar una xerrada informativa sobre les característiques del servei.
 • Cartell El Ballet de Moscou porta El llac dels cignes a l'Auditori Teatre 15 de de novembre de 2012
  El prestigiós Ballet de Moscou interpretarà el proper 9 de desembre a l'Auditori Teatre de Calldetenes "El llac dels cignes", sota la direcció de Timur Fayziev. Els ballarins Cristina Terentieva i Alexei Terentiev porten el pès dels papers protagonistes.
Darrera actualització: 30.05.2018 | 12:59

Opcions

Darrera actualització: 30.05.2018 | 12:59