Comencen els nous cursos d'iniciació a la informàtica i d'aprofundiment en aplicacions d'internet

Dimarts, 6 de novembre de 2012 a les 00:00
24 persones participen en els dos cursos de noves tecnologies de la informació i la comunicació que s'han programat aquest any. Els cursos van començar aquest dilluns i s'allargaran fins el 22 de novembre.

Aquest dilluns 5 de novembre s'han iniciat dos nous cursos d'informàtica per a cobrir les necessitats formatives de la ciutadania en noves tecnologies de la informació i la comunicació.

L'ajuntament de Calldetenes programa anualment accions formatives gratuïtes per tal que els veïns i veïnes del municipi, així com alguns sectors productius com és el cas del comerç, puguin millorar els seus coneixements en noves tecnologies de la informació i la comunicació. L'interès mostrat per els diferents col.lectius determina la programació anual dels cursos, que reben el suport econòmic de la Diputació de Barcelona.

Els objectius que persegueix la programació d'aquest any són: ofertar recursos formatius TIC als ciutadans i ciutadanes, promoure l'ús del web municipal i la tramitació telemàtica, i dotar de nous recursos i eïnes d'Internet als petits empresaris.

Darrera actualització: 28.05.2018 | 17:43