Últims dies per inscriure's a la I jornada de Fabricació Digital a Calldetenes

Divendres, 7 de de juny de 2024 a les 00:00

Dimarts 11 de juny es celebrarà la primera activitat de Fabricació Digital pel parc empresarial i comercial de Calldetenes. La jornada començarà a les 9:30 a les instal·lacions de E-GSD al Passatge Canigó 30, amb la presentació del projecte E-GSD i una visita a les instal·lacions, després d'un petit descans, es realitzaran 3 activitats que finalitzaran aproximadament a les 13:45h. 

Aquest esdeveniment està pensat per a fer difusió de les  capacitats de la tecnologia de fabricació digital en els entorns professionalitzats i industrials del municipi amb l'objectiu d'esdevenir un espai de descoberta dels diferents elements relacionats amb la fabricació digital, ja siguin processos, facilitats i aplicacions. Que les empreses puguin aplicar amb posterioritat dintre de les seves dinàmiques de treball habituals.

E-Green Social Design Calldetenes (E-GSD) es postula com un element facilitador en aquests processos, bé sigui des de l’assessorament, o amb la producció i elaboració d’elements dintre de les seves instal·lacions. Disposa de diferents materials i màquines que es podran veure durant les jornades i es posaran exemples  pràctics d’aplicacions directes, tant als entorns comercials com industrials.

Les màquines que disposen són: 

  • Impressores 3D de filament
  • Impressora 3D de filament de gran format
  • Impressores 3D de resina
  • Impressora 3D de ceràmica
  • Plotter de tall
  • Talladora làser
  • Fresadora de control numèric o CNC

La jornada té un caràcter clarament demostratiu, per això, durant la mateixa, es realitzaran un total de 3 activitats per persona. L'activitat d'impressió 3D amb filament, el tall amb làser i la impressió 3D amb resina. Les activitats tenen un format curt i molt pràctic, dividint el grup total d’assistents  perquè puguin experimentar amb més profunditat.

 

Per tal de facilitar l’organització de la jornada, es demana inscripció prèvia a través d’un formulari online. Aquesta inscripció no té cap cost pels participants, ni límit de persones inscrites per empresa.

 

Darrera actualització: 07.06.2024 | 09:49