Nova edició del projecte E-Green Social Design Calldetenes

Dimarts, 16 de de gener de 2024 a les 00:00

E-Green Social Design és un projecte d'inclusió laboral per joves d'Osona. Al febrer de 2024 arrenca la segona edició de la formació que dura fins al desembre de 2024.

Inclou aprenentatges sobre noves tecnologies (impressió 3D, disseny 3D, tall làser, reciclatge de plàstics, CNC), així com un acompanyament per part de professionals per desenvolupar diferents habilitats necessàries per accedir al mercat laboral. La formació es realitza de dilluns a divendres de 10:00 a 14:00h a les instal·lacions de EGSD a Calldetenes. 

D'altra banda, dels mesos de setembre a desembre, els joves podran portar a terme un període de pràctiques en empreses del sector. El projecte disposa de beques-salari pels joves durant aquest període de pràctiques. 

Per poder accedir a la formació no cal tenir estudis previs, ni cap tipus de certificació. Només tenir ganes d'aprendre i vincular-se a un projecte innovador. 

Interessats/es posar-se en contacte amb Punt Jove de Calldetenes els dilluns, dimecres i dijous  de 16h-20h, o bé demanar informació a oficines municipals.

Darrera actualització: 16.01.2024 | 12:05