Tornen els dissabtes dinàmics

Divendres, 17 de de març de 2023 a les 00:00

L'Associació de Comerciants i Serveis i l'Ajuntament de Calldetenes, tornen amb la programació dels Dissabtes Dinàmics, un seguit de propostes culturals i de lleure per dinamitzar el comerç i la compra de proximitat. 

Els Dissabtes Dinàmics arrenquen el dissabte 25 de març amb l'actuació de l'Home Bala a càrrec d'Albert Vinyes, un espectacle de circ de carrer que es durà a terme a les 11 del matí a la Plaça Vella, la Plaça de l'Esglèsia de Calldetenes.

El calendari de la programació dels Dissabtes Dinàmics continua el 15 d'abril amb Jaume Barri, animació infantil i el 20 de maig amb l'espectacle de Tot Circ, Pista que vinc, a la Plaça Vella a les 11 del matí. 

A més, cal destacar la primera Fira Lego de Calldetenes del 13 dissabte de maig durant tot el dia al vestíbul de l'Ajuntament, la 11ª Fira de la Mercè, la Fira del comerç i la Bona teca de Calldetenes que es concentrarà a la Plaça Onze de Setembre amb la participació de comerços i serveis del municipi i la 2na edició de Playdetenes, la Fira del Playmobil amb parades, tallers i activitats relacionades amb el Playmobil. 

 

Els Dissabtes Dinàmics s'organitzen per segon any amb l'objectiu de minimitzar els efectes negatius de les obres de re-urbanització del Carrer Gran iniciades l'estiu de lany passat, per atraure visitants i promocionar les compres a Calldetenes els dissabtes. 

 

Darrera actualització: 20.03.2023 | 08:25