Associació de Comerciants i Serveis de Calldetenes

 

 

Vídeo i campanya "Calldetenes t'ho dóna tot"

Història de l'Associació:

L'Associació de Comerciants i Serveis de Calldetenes es va constituir el 14 de desembre de l'any 2009 amb l'objectiu de promoure el comerç i les empreses de serveis del municipi i s’obre alhora a tots els sectors econòmics per a programar campanyes, endegar projectes d’interès comú i divulgar informació relativa al comerç i l’empresa en general (formació, ajuts, jornades, legislació, etc).

La junta estava integrada per Manel Anfruns de la Fleca Anfruns (president); Núria Altimiras de l’estanc Ca la Rosa (vicepresidenta); com a secretari s'ha designat Josep Bansells de l’establiment Sukipà i com a tresorera, Dolors Comerma del despatx professional del mateix nom. Actuaven en aquell moment com a vocals Maria Rosa Ors de Perruqueria Ors; Josep Coll de Pastisseria Vinyets; i Carles Rovira de Fusteria Rovira.

El 2017, en assemblea general, s'incorporen Ferran Forcada com a president, Emili Alcazar com a sots-president i Simeó Parareda com a secretari. Es manté en el càrrec de tresorera Dolors Comerma.

Aquest 2021, des de l'Ajuntament s'ha editat la nova Guia de Comerços, serveis,  productors de proximitat i activitats empresarials de Calldetenes.

L'entitat participa activament des dels seus inicis en la Fira de la Mercè de Calldetenes, la fira del comerç i la bona teca

 

Video promocional de l'entitat realitzat per la productora Lemur Films.

El format audiovisual escollit va ser la Donut Selfie: una tècnica de vídeo gravada amb telèfon mòbil que, a més de mostrar un rostre com en una fotoselfie tradicional, també s’ensenya el què hi ha al voltant a través d’una panoràmica de 180 graus. El vídeo s’organitza en un total de dotze tipologies de comerços i serveis per mostrar la gran riquesa del teixit empresarial de Calldetenes: perruqueria i estètica, petit comerç, tallers mecànics, fruiteria i agroalimentària, restauració, salut i teràpies naturals, peixateria, forns i pastisseria, carnisseries, fusteria i marcs, ferreteria i industrials, i gimnàs i tatuatges. En total, hi participen una trentena d’establiments.

 

 

 

Plaça Onze de Setembre s/n - 08506 Calldetenes
Nom de contacte: Ferran Forcada, president
Adreça electrònica: aciscalldetenes@gmail.com
Darrera actualització: 26.09.2022 | 09:34