Finalitzat el projecte del Voluntariat Ambiental i Social de Calldetenes

Dilluns, 24 de de juliol de 2023 a les 12:00

Durant tres setmanes els i les voluntàries joves i sèniors han estat treballant el projecte "Un pati Increïble: pati coeducatiu i refugi climàtic".

 

Aquest 2023 s'ha actuat al pati de l'Escola Sant Marc, guanyadors dels pressupostos participatius del 2022 on van presentar el projecte d'un pati increïble amb propostes de millora, adequadament i nous elements per el pati de l'escola. Tasques com la construcció del Mikado, el repintat i muntatge de les cabanyes de fusta, la construcció d'unes cuinetes que paral·lelament s'han cosit uns davantals. També amb palets, s'han construït uns sofàs i s'ha creat una aula externa amb taules i una pissarra. Destacar també, que s'han preparat unes taules adaptades per persones amb diversitat funcional física.

En l'àmbit social, els i les joves i sèniors han compartit les visites de coneixença a les entitats sense ànim de lucre de l'Associació Tapís de Vic, visitant el projecte Aktua 360 i la coneixença del projecte de sabó artesanal. 

Com a complement de les tasques de brigada com l'aprenentatge de diferents oficis de fusteria, pintura o paleta, es va realitzar una sortida al parc aquàtic juntament amb altres casals i camps de treballs d'Osona, i la participació de la segona edició del f'Estiueja't a Sant Quirze de Besora impulsat pel Servei de Joventut del Consell Comarcal d'Osona. 

Es va tancar, aquestes tres setmanes de voluntariat, amb l'entrega de diplomes i les cartes de recomanació a totes les persones voluntàries, i amb un esmorzar de cloenda amb el personal de la brigada i tots els participants. També s'ha aprofitat al matí per gravar el vídeo resum, on els i les protagonistes expliquen tot el que s'ha fet aquests dies. 

A l'instagram @voluntariatcalldetenes i @joventcalldetenes podeu veure les activitats que s'han fet. 

Darrera actualització: 24.07.2023 | 12:26