Dimarts 2 de maig s'obren les inscripcions per el Voluntariat Ambiental i Social i l'Estiu Jove Comunitari de Calldetenes

Dijous, 27 de d’abril de 2023 a les 00:00

A partir de dimarts es podrà portar la inscripció de forma presencial i amb l'acompanyament d'un progenitor, dels dos projectes d'estiu per a Joves que es portaran a terme durant aquest Juliol a Calldetenes. La inscripció s'ha de portar en l'horari del punt jove, dilluns, dimecres i dijous de les 16 a les 20h al segon pis de l'Ajuntament de Calldetenes. 

El Voluntariat Ambiental i Social , té una durada de 3 setmanes del 3 al 21 de juliol, de 9-13h. Gratuït i en aquesta edició es treballarà amb el projecte“Un pati increïble: pati coeducatiu i refugi climàtic”, de l’Escola Sant Marc de Calldetenes, projecte guanyador dels Pressupostos Participatius del 2022.

 

L’Estiu Jove Comunitari, té una durada de 4 setmanes del 3 al 28 de juliol, de 9-13h. Tindrà una quota setmanal depenent de les setmanes d'assistència. És un projecte nou que vol mantenir l’essència del treball comunitari en el seu eix d’actuacions, combinant el treball comunitari amb el lleure i esports, incloent en aquesta edició la construcció d'una pista de volei platja. 

T. Tindrà una quota setmanal, en funció de les setmanes que es vulguin venir.

 

Pròximament més informació de les programacions. 

 

Per tant d’estar actualitzats seguiu:

Darrera actualització: 27.04.2023 | 14:52