ESPAI NET, el nou projecte de sensibilització cívica amb joves

Dimarts, 22 de de març de 2022 a les 00:00

L’objectiu del projecte és mantenir els parcs i places nets i en bones condiciones.

Aquest matí s’ha iniciat un nou projecte amb els alumnes de l’assignatura de Servei Comunitari de l’Institut Les Margues de Calldetenes, a través del qual es farà un treball de sensibilització sobre l'ús dels espais comunitaris a l'aire lliure.

La idea sorgeix davant la necessitat de sensibilització cívica i ambiental en el col·lectiu jove del municipi, amb l’objectiu de que els i les joves assoleixin una nova visió dels equipaments públics i col·lectius i prenguin consciència de la necessitat de vetllar-los per a una bona convivència cívica.

Les intervencions es faran els dimarts al matí durant tota la primavera i es concretaran en tasques de visita i inspecció d'espais públics col·lectius, com parcs, places i llocs de trobada dins el casc urbà; la detecció de deixalles fora de papereres i la seva recollida; i la revisió de l'estat general de l'entorn per, si hi ha algun desperfecte en elements vegetals o mobiliari, fer-ne un informe per a una intervenció posterior de la brigada municipal.

Paral·lelament a aquest projecte, des de l’Ajuntament també es porten a terme treballs de reforç de neteja i recollida de deixalles en punts conflictius del municipi.

Darrera actualització: 25.03.2022 | 11:17