5è Concurs de Pintura Ràpida de la Fira de la Mercè

Dimarts, 2 de d’agost de 2022 a les 00:00

La mà dels pintors i pintores tornarà a capturar l'essència de la Fira de la Mercè, amb la 5a edició del Concurs de pintura ràpida, el proper dissabte 1 d'octubre. 

"Mirem la Fira de la Mercè" és el concurs de pintura ràpida de la fira del comerç i a bona teca de Calldetenes. El concurs, amb categoria per a adults, joves i infants, està patrocinat per Santa Margarita, Belles Arts Vicenç Piera, Pintur, Marcs Osona i Pakdart, que també n'és organitzador junt amb l'Ajuntament de Calldetenes. 

Les inscripcions i el segellat del suport es formalitzaran a l’estand de PAKDART situat a la plaça Onze de Setembre, el mateix dissabte 1 d'octubre de 9 a 10 h del matí. En aquest horari també es convidarà a les persones participants a un bon esmorzar de pintors i pintores amb el millor producte local. 

El lliurament de les obres, una per participant, finalitzarà a les 14 h al mateix estand. Durant la tarda, totes les obres presentades estaran exposades en aquest espai. El lliurament de premis es farà a les 5 de la tarda a l’escenari de l’espai gastronòmic, a la plaça Onze de Setembre.

Podeu consultar les bases en el document adjunt i, el dia de la Fira, a l’estand de Pakdart.

Darrera actualització: 04.08.2022 | 10:21