Participa311 Calldetenes: la nova plataforma digital de participació ciutadana

Dijous, 27 de maig de 2021 a les 00:00

Es posa en funcionament la nova plataforma de participació ciutadana de Calldetenes amb el procés dels Pressupostos Participatius i el procés per escollir el nom del pavelló.

Participa311 Calldetenes té per objectiu promoure la participació ciutadana i la democràcia directa, deliberativa i participativa al municipi a través de diferents processos i espais de participació, generant formes d'interacció directa i oberta entre l’Ajuntament i els veïns i veïnes.

Aquest mes de juny s’iniciaran dos processos participatius que desenvoluparan les seves fases principalment a través de la plataforma Participa311 Calldetenes:

Tot i que es pot navegar lliurament i de forma anònima pel portal, per poder participar i interactuar (crear propostes, donar suport, realitzar comentaris...) cal haver-se registrat prèviament. Això, ho poden fer totes les persones físiques majors de 14 anys. Per a determinades accions o participar en alguns processos concrets, caldrà verificar l’edat i l’empadronament al municipi de Calldetenes (es demanarà el DNI i la data de naixement).

Aquesta plataforma de participació digital és un recurs concedit a través del Catàleg de Serveis de la Xarxa de Governs Locals de la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 27.05.2021 | 12:22