Titelles: Irupé la niña que quería tocar la luna

Diumenge, 13 de de novembre de 2022 de 18.00 h a 19.00 h

Muyuyayteatro

Una obra sobre el vincle d‘una nena amb el seu entorn, que estima i respecta

Irupé, viu en un bosc nadiu envoltada de papallones, abelles i ocells, és molt feliç allà, el bosc li brinda tot el necessari per viure. Però un dia uns homes calen foc a la muntanya.
La vida de la nena canvia completament, perd tot allò que estima. Irupé vol que el bosc
torni a ser bosc. Per això cada nit puja a dalt d'un arbre i intenta tocar la lluna perquè compleixi el seu desig, perquè la muntanya torni a ser muntanya. La lluna complirà el seu desig?

L'arribada de la desforestació portarà el drama de la desolació, la pèrdua de la biodiversitat i de tot el seu entorn. Irupé haurà d'unir-se a altres persones per salvar la muntanya.

Un espectacle multidisciplinari de teatre i titelles d’ombres, amb interacció amb curts d’animació (stop motion), les arts visuals i les plàstiques, la narració oral, la poesia i la música original en combinació amb les noves tecnologies.

Espectacle inspirat en la cosmovisió guaraní sobre la creació d’Irupé i el discurs de Berta Cáceres en rebre el premi Goldman d’ecologia. Dedicat a totes les lluites i resistències que defensen la mare terra i molt especialment a les seves dones, a la comunitat Mapuche, al poble Lenca, Guaranies i Wichis.

Quin cost té:

6 €

Auditori Teatre Calldetenes

Plaça Onze de Setembre, s/n - 08506 Calldetenes
Telèfon: 93 886 31 05
Adreça electrònica: info@teatrecalldetenes.cat
Vegeu situació en el mapa
Darrera actualització: 19.09.2022 | 12:27