Mil i una nit i uns quants dies

Dissabte, 21 de d’octubre de 2023 de 21.30 h a 23.30 h

Fa més de mil i una nits que protagonitzaven la creació del mite SAU, i ara són davant d’un nou repte, el retorn a l’escena discogràfica, després de 24 anys, amb nous temes recollits al disc “Mil i una nits i uns quants dies”.

El títol fa referència al temps que ha passat des de la dècada dels 90, quan el públic els aclamava. Ara Sau30, és la retrobada amb l’essència d’aquell rock brillant, que li és tant propi, i li dóna nous tocs sonors amb un plantejament global eclèctic i molt variat. Mirades més grans. Potser més serenes. Però que quan agafen l’instrument, brillen i fan vibrar com sempre.

La banda, és formada per músics de Sau amb Pep Sala al capdavant i la incorporació a la veu de Jonathan Argüelles. La combinació artística des de la portada del disc, fins la imatge de cada cançó, contribueix a la creació de la fusió entre musica, pintura i escultura de la mà de l’artista i escultor contemporani ripollès Domènec Batalla. Combinació artística que s’escampa també per l’escenografia dels directes de “Mil i una nits i uns quants dies”.

El concert, a banda dels nous temes del disc, no hi falten les grans cançons de Sau, que han traspassat edats, modes i fronteres.

Calldetenes, és el penúltim concert abans de donar per acabats els directes de presentació del disc, per tant única actuació a casa, Osona.   

Quin cost té:

16€

Auditori Teatre Calldetenes

Plaça Onze de Setembre, s/n - 08506 Calldetenes
Telèfon: 93 886 31 05
Adreça electrònica: info@teatrecalldetenes.cat
Vegeu situació en el mapa
Darrera actualització: 25.09.2023 | 12:02

Imatges

Cartell