Concert: Adéu, Paf

Diumenge, 10 de d’abril de 2022 de 18.00 h a 20.00 h

Gira de comiat de Falsterbo

Amb Pep Sala com a artista convidat

FALSTERBO és un grup de música folk, amb 53 anys voltant pels escenaris. Està format per Eduard Estivill, Montse Domènech i Jordi Marquillas. Han creat un patrimoni cultural amb cançons com Ai Adéu, Cara Bonica, L'Estranya Joguina, Quan el Sol es Pon i, sobretot, Paf, el Drac Màgic. Aquestes cançons formen part dels records musicals de 4 generacions.

Han decidit posar punt i final a la seva afició, amb un disc i una gira. El fil conductor d'aquest projecte musical-cultural, no podia ser un altre que la cançó que els ha acompanyat des del començament: Paf, el drac màgic. Per això disc i gira porten per nom ADÉU, PAF.

“Amic Paf: fins aquí hem arribat. El viatge ha estat meravellós i segur que sempre tindràs un nen que vulgui jugar amb tu. Nosaltres ho hem fet i t'hem estimat. Espero que ho hagis passat bé, com tota la gent que t'ha conegut i ha compartit alguna llàgrima amb tu. Com jo ara. MOLTÍSSIMES GRÀCIES” Eduard Estivill, fundador de Falsterbo i Metge del son.

Falsterbo col·labora a cada concert amb associacions de discapacitats de cada municipi oferint entrades als seus usuaris, en aquest cas, l'entitat escollida serà l'Associació Sant Tomàs i es convidaran 50 persones usuàries per gaudir de la música.

Quin cost té:

16 € - menors 10 anys: 10 €

Auditori Teatre Calldetenes

Plaça Onze de Setembre, s/n - 08506 Calldetenes
Telèfon: 93 886 31 05
Adreça electrònica: info@teatrecalldetenes.cat
Vegeu situació en el mapa
Darrera actualització: 09.03.2022 | 08:35