Tret de sortida a la campanya de Nadal

Dimarts, 1 de de desembre de 2020 a les 00:00

Engega la campanya de Nadal del teixit empresarial de Calldetenes

Durant tot el desembre i  fins el dia 27, els clients de les empreses de Calldetenes podran participar en el sorteig de 40 vals de 50 € per a utilitzar en les compres i serveis al municipi.

La campanya Nadal a Calldetenes és organitzada de manera coordinada entre l’Associació de Comerciants i Serveis  i l’Ajuntament, qui aquest any ha assumit el cost dels vals-regal, 2000 euros en total, a través de les regidories de Comerç i Promoció Econòmica.

L’Agrupació de Pessebristes de Calldetenes també col·labora en aquesta edició instal·lant pessebres en molts dels comerços i serveis de l’eix comercial. Aquest dimarts 1 de desembre, a les 6 de la tarda, s’inicia la campanya coincidint també amb l’encesa de llums de Nadal als carrers de Calldetenes. La inauguració es retransmetrà en directe pel canal d’Instagram de l’Associació @aciscalldetenes_comerc_serveis

Nadal a Calldetenes reparteix a través de l’adhesió de 62 empreses,  llumenetes amb 6200 caselles per a cada acció de compra o servei. Es premia així la fidelització dels clients al teixit empresarial i es dinamitza i promou alhora la temporada de compres de Nadal en els establiments comercials i empreses.

El sorteig es farà en directe el dia 31 de desembre a les 10 del matí a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Calldetenes, amb la extracció de boles numerades per a  les unitats, desenes, centenes i milers de cadascun dels  40 premis guanyadors. Aquests consistiran  en 5 vals de 10 euros, que es podran bescanviar durant tres mesos en productes  o  serveis  de  qualsevol  de  les  empreses adherides a la campanya Nadal a Calldetenes.  En  el  supòsit  de  que  un  número  correspongui  a  una  casella  de  llumeneta  buida,  es premiarà la immediatament posterior, no podent deixar cap premi desert. La  relació de guanyadors es publicarà a la web i a les xarxes socials de l’Ajuntament de  Calldetenes  i  de  l’Associació  de  Comerciants  i  Serveis.  Els guanyadors hauran de recollir els premis en les empreses on hagin resultat premiats.

Enguany no es farà el tradicional acte d’entrega de premis de Nadal, donat el context sanitari. L’Ajuntament de Calldetenes ha assumit de manera excepcional el cost dels vals regals amb el propòsit d’afavorir el consum en el teixit empresarial del municipi davant la situació provocada per la pandèmia.

Darrera actualització: 03.12.2020 | 14:42

Imatges

Cartell llumineta Nadal 2020 Nadal 2020