Tot preparat per la novena edició de la Fira de la Mercè

Dimarts, 28 de de setembre de 2021 a les 00:00

Aquest dissabte 2 d’octubre els carrers i places de Calldetenes s’ompliran de nou amb el bo i millor dels comerços, empreses, serveis i productors locals, de concursos, activitats infantils, música...

La Fira de la Mercè, que se celebrarà el dissabte 2 d’octubre, s’adaptarà a les mesures de prevenció davant la Covid-19 vigents per desenvolupar una fira segura. Els espais firals s’han planificat amb distàncies entre els estands, sentits de circulació peatonals per als visitants, distàncies de seguretat entre les taules de la zona gastronòmica i a les cues de les parades, així com el control de l’aforament.

Més informació i programa complet d’activitats fent clic aquí.

Durant tot el dia, els carrers i places de Calldetenes es converteixen en un aparador de tota l’oferta que es pot trobar al municipi. La fira es divideix en l’espai gastronòmic (parades i foodtrucks) a la plaça Onze de Setembre, les botigues al carrer i les parades d’artesania al carrer Gran, La Cuineta de la Fira i el Concurs de pintura ràpida a la plaça Vella, i els estands empresarials a i la Fira sobre rodes a l’avinguda Pau Casals. Les activitats infantils, espectacles, actuacions musicals, tallers i exhibicions es repartiran pels diversos carrers i places que ocupa la fira. A l’edició d’enguany i prendran part una quarantena d’estands.

Una de les principals novetats d’aquesta edició seran els tallers de castells i l’actuació dels Sagals d’Osona. Calldetenes serà un dels primers llocs on la colla castellera osonenca podrà “tornar” relativament a l’activitat castellera després de gairebé un any i mig de parada.

Pel què fa a l’activitat empresarial, s’ha ideat l’Espai de negoci, un punt de trobada per a empreses i clients que s’ubicarà al vestíbul del primer pis de l’Auditori Teatre Calldetenes. Amb aquest nou espai, que estarà disponible durant el matí i la tarda, es volen facilitar les trobades entre les empreses del municipi i els seus clients o clients potencials, en un ambient tranquil i proper a l'activitat firal.

El públic familiar, el més nombrós entre els centenars de visitants que passen aquest dia per Calldetenes, trobarà propostes per tot el recorregut firal. El gran ventall d’activitats infantils i juvenils, entre d’altres, inclou La Cuineta de la Fira, un espai de jocs i activitats per a infants i joves dinamitzat per l’Esplai Equinocci i, a la tarda, un espai de joc lliure per a la primera infància.

La Fira de la Mercè continua apostant per ser una fira verda amb la utilització de parament biodegradable, obligatori per a tots els expositors. Des de l’Ajuntament es finança l’adquisició del material a través del copagament.

 

Darrera actualització: 01.08.2022 | 14:11