Tot a punt per la Marxa dels Vigatans 2017

Dijous, 31 de d’agost de 2017 a les 00:00
El divendres dia 8 de setembre, La Marxa dels Vigatans celebra la seva quinzena edició sota la direcció artística de Xevi Font i amb nous reptes organitzatius per davant.

NOTA DE PREMSA D'Ã’MNIUM CULTURAL OSONA

Sota el lema "Marxa dels Vigatans, crida per la democràcia!" Òmnium Cultural Osona, organitzadora de l'espectacle, planteja el repte de fer un clam en favor de la democràcia. Per aconseguir-lo, tots els participants de la Marxa dels Vigatans hauran de reservar la seva torxa o participar a través de l'App de la Marxa. Per a les columnes vingudes dels pobles d'Osona i el Lluçanès hi haurà torxes i els assistents podran participar il·luminant amb el telèfon mòbil en dos moments de l'espectacle. D'aquesta manera, els assistents o espectadors són també part activa de l'acte. Per ambdós casos, la inscripció serà imprescindible i caldrà fer-la abans del dia 8 de setembre al web marxadelsvigatans.cat. Aquest any, a més, pel sol fet de participar en la Marxa pots entrar en el sorteig de 4 lots culturals que inclouen entrades de teatre més sopars en restaurants de la comarca.

L'acte, consolidat i multitudinari, que té l'escenari central a la plaça Major de Vic, congrega milers de persones i es presenta com l'acte cívic més important de la Diada Nacional a la comarca, commemorant els fets històrics de 1705-1714. En l'edició 2016 hi van participar prop de 5.000 persones, de les quals, 1.050 van entrar en escena. En l'àmbit organitzatiu va comptar amb la participació de més de 80 entitats i més de 130 voluntaris.

Darrera actualització: 28.05.2018 | 17:43