Toni Albà presenta la nova temporada a l’Auditori Teatre

Dimecres, 8 d'agost de 2018 a les 00:00

El diumenge 9 de setembre el conegut actor Toni Albà presenta la programació d’espectacles d’aquests propers mesos amb una vetllada d’humor i monòlegs.

Teatre contemporani, comèdia, música, Festival de Titelles i pastorets ompliran l’escenari de l’Auditori durant la temporada de tardor.

L’actor i humorista Toni Albà, serà l’encarregat de presentar la nova temporada de teatre de tardor a l’Auditori Teatre de Calldetenes entre monòlegs i rialles. Com cada any, l’Auditori Teatre aprofita la presentació de la temporada per oferir un tastet de teatre amb humor amb una entrada a preu simbòlic (5 euros) per apropar tothom a les arts escèniques. Des de l’Auditori Teatre Calldetenes es continua apostant per acostar la cultura al públic general amb entrades a preus molt econòmics i amb descomptes.

La temporada comptarà amb obres de teatre contemporani, espectacles de música i dansa, teatre local i pastorets, el tradicional i popular Festival de Titelles Calltitellesdetenes, que fa les delícies dels més menuts amb contes tradicionals i moderns, i noms propis com la Lloll Bertran amb el seu últim espectacle, El secret de la Lloll.

A diferència d’altres anys, la programació ja és pública i s’ha obert la venda d’abonaments per a la temporada (4 espectacles per 40 euros, fins al 12 de setembre) i pel Festival de Titelles (6 obres per 25 euros, fins al 15 d’octubre). La venda d’entrades per espectacles individuals ja està oberta excepte pels que conformen els abonaments, tant de temporada com de titelles.

Es pot consultar tota la programació a www.teatrecalldetenes.cat

Darrera actualització: 08.08.2018 | 11:14