Tens ganes de practicar nous esports?

Dimarts, 30 de març de 2021 a les 00:00

Davant la finalització del nou pavelló municipal, des de l’ajuntament de Calldetenes es vol impulsar la pràctica de nous esports donant suport a la creació i ampliació d’entitats esportives.

En un principi, el pavelló estarà preparat per a practicar futbol sala, handbol, bàsquet, voleibol i bàdminton, i també serà apta per al patinatge. Amb la possibilitat de poder practicar noves disciplines esportives al municipi, des de l’Ajuntament es vol donar suport a la creació d’associacions o clubs esportius per poder practicar aquestes modalitats a través de l’acompanyament en el seu procés de fundació.

Sense deixar de banda les entitats que ja formen part del teixit associatiu de Calldetenes que puguin fer ús del nou pavelló, l’objectiu del consistori és aprofitar al màxim la nova instal·lació i poder oferir un ventall més ampli de modalitats esportives als veïns i veïnes del municipi.

Si esteu interessats en crear una nova entitat esportiva a Calldetenes, poseu-vos en contacte amb l’àrea d’esports a serrabmrg@calldetenes.cat

Les entitats esportives són aquelles associacions privades sense ànim de lucre que tenen com a finalitat principal el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i esportiva.

Les persones que s’agrupin per crear un club o associació esportiva han de tenir els mateixos objectius, que són el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada d’activitat física i esportiva. Han de determinar l’òrgan de govern, de representació i d’administració, que haurà de decidir el projecte del club o associació esportiva, i determinar com a mínim una modalitat esportiva, que ha d’estar oficialment reconeguda.

Guia per a entitats esportives de Catalunya del Consell Català de l’Esport: https://esport.gencat.cat/web/.content/home/arees_dactuacio/entitats_esportives/guia_entitats.pdf

Darrera actualització: 30.03.2021 | 08:59