“Som Bombolla”, les activitats esportives extraescolars es reprenen a l’Escola Sant Marc

Dimecres, 13 de gener de 2021 a les 00:00

Des de l’Ajuntament de Calldetenes s’ha subvencionat el projecte “Som Bombolla”, per oferir activitats multiesportives als infants de l’Escola Sant Marc en temps de restriccions davant la Covid-19.

Avui s’inicien les activitats extraescolars “Som Bombolla” per als infants de l’Escola Sant Marc, amb la voluntat de que la canalla pugui continuar practicant esport en temps de pandèmia. “Som Bombolla” és una proposta d’activitats multiesportives per tal de que els nens i nenes es mantinguin actius mentre les activitats regulars estan aturades, i facin esport amb el seu grup classe dins el terme municipal.

Amb les darreres mesures adoptades per reduir els contagis de la Covid-19 el passat 7 de gener, les activitats escolars només estan permeses dins el grup bombolla dels centres escolars. Per aquest motiu, s’ha impulsat el projecte “Som Bombolla”, amb el suport del Consell Esportiu d’Osona, per tal de que els nens i nenes puguin continuar gaudint de l’activitat física.

“Som Bombolla” ha tingut una molt bona resposta, i gairebé la totalitat de l’alumnat de l’Escola Sant Marc s’ha apuntat a la proposta. La iniciativa està subvencionada per l’Ajuntament de Calldetenes, i permet que les activitats siguin gratuïtes per als participants.

Darrera actualització: 13.01.2021 | 11:16