S’obren les preinscripcions al casal d’estiu de Calldetenes

Dissabte, 23 de maig de 2020 a les 00:00

Degut a la situació actual s'aplicaran totes les mesures i els protocols de seguretat que indiqui la Generalitat per garantir la seguretat dels infants, les famílies i els treballadors/es. Va dirigit a nens i nenes de 3 a 12 anys.

Enguany l’AMPA de l'escola Sant Marc juntament amb la Rutlla organitza el casal d'estiu de Calldetenes, del 29 de juny al 28 d'agost. Una iniciativa que neix pensant en donar una alternativa lúdica en un espai únic i amb un equip d’educadors/es especialitzat als infants i joves. Les activitats es realitzaran a l'Escola Sant Marc, a la piscina municipal i als diferents indrets de la població.

El casal d'estiu és, en definitiva, una proposta que permet desenvolupar les capacitats creatives i l’espontaneïtat del jovent, on es treballen les relacions socials i on l’acció dels educadors/es és en tot moment educativa.
 
Els preus es poden consultar en la taula del document adjunt i en destaquen els descomptes següents:
Descompte del 4% per les famílies nombroses 
Descompte del 5% per aquelles famílies amb dos nens de la família inscrits.
En funció de les inscripcions, l’AMPA aplicarà un descompte del preu final del casal a aquelles famílies socies de l’AMPA.

PRE-INSCRIPCIONS
Les pre-inscripcions es poden realitzar fins el dilluns 1 de juny (no s'admetrà cap inscripció posterior a aquesta data).
Tindran prioritat els infants inscrits a l’escola Sant Marc de Calldetenes, seguidament els nens i nenes del poble.   
Clica aquí per a fer-la.

INSCRIPCIONS
Un cop efectuada la preinscripció, s’us farà arribar per correu electrònic, les indicacions i tota la documentació per dur a terme la matricula definitiva del casal.

Totes les activitats de la setmana estaran relacionades amb les emocions, el lleure i l'aigua.

Per a més informació: info@larutllalleure.cat / 679292717

Darrera actualització: 26.05.2020 | 14:07