S’obre la consulta pública prèvia a la modificació del Reglament d’ús de les instal·lacions esportives

Dijous, 6 de maig de 2021 a les 00:00

Les entitats i la ciutadania en general, poden fer arribar les seves aportacions fins al 6 de juny inclòs des del web municipal.

L’Ajuntament de Calldetenes pretén modificar la normativa que regula els mecanismes de funcionament de les instal·lacions esportives municipals, incloent el nou pavelló municipal que s’ha de posar en servei properament. Aquest reglament ha d’establir  els fonaments per garantir la conservació i el manteniment dels equipaments esportius, així com la cessió d’ús i una bona convivència entre totes les persones implicades, i molt especialment dels usuaris i usuàries dels serveis.

Per aquest motiu, i prèviament a la modificació del reglament, és necessari desenvolupar una consulta pública per recollir els suggeriments i aportacions de la ciutadania, entitats i associacions que ho creguin oportú.

Les aportacions es recolliran preferentment a través de l’espai habilitat en aquest mateix portal web: Participació ciutadana > Consultes públiques. També es poden presentar les opinions a través del registre general de l’Ajuntament, de forma presencial o telemàtica.

Darrera actualització: 06.05.2021 | 12:37