Sessió informativa 8 de març a les 10:00 "Ajuts de subministraments energètics"

Dilluns, 6 de de març de 2023 a les 00:00

Dimecres 8 de març a les 10h a l'Ajuntament de Calldetenes es realitzarà una sessió informativa sobre la convocatòria d'ajuts de subministraments. Recordeu que cal confirmar assistència i portar la documentació. 

Obertura de la convocatòria d'ajuts de subministraments energètics que tenen per finalitat cobrir les despeses bàsiques de subministraments d’energia destinada al consum domèstic (entre d’altres, aigua, electricitat, gas, gasoil, butà, llenya, etc.) a les famílies que es trobin en situació de necessitat econòmica i social dels municipis que pertanyen al Consorci d’Osona de Serveis Socials i formen part de la convocatòria.

Les sol·licituds es podran presentar per Internet a través de la web del Consorci http://ajuts.osonaacciosocial.cat/, directament als respectius ajuntaments de la comarca que formin part d’aquesta convocatòria, o a les oficines del Consorci de Serveis Socials d’Osona, Edifici Auditòrium – C/ Molí d’en Saborit, nº2, 1er pis, porta 3 – 08500 Vic, de dilluns a divendres de 9:00h a 14:00h

Darrera actualització: 06.03.2023 | 18:24