Recollida de material per a Ucraïna

Dimarts, 8 de de març de 2022 a les 00:00

Gràcies a totes i tots els que heu aportat material al punt de recollida. A través de voluntaris del municipi, aquest dimarts es fa arribar a l'Associació Ucraïna al Cor de Sant Joan de Vilatorrada, per al seu transport a la zona de conflicte. 

Davant la voluntat de la ciutadania d'oferir suport a la població afectada pel conflicte a Ucraïna, el Govern de Catalunya, en la línia que estableixen la majoria d'organitzacions internacionals, destaca que la manera més efectiva de canalitzar l'ajuda, per la dificultat de fer arribar aquest material a la zona de conflicte, és la de col·laborar amb aportacions econòmiques a les entitats que ja treballen directament sobre el terreny, Podeu consultar el llistat de les ONG catalanes a cooperaciocatalana.gencat.cat/ca/que-fem/accio-humanitaria/ucraina/

Vegeu el llistat complet dels serveis de la Generalitat davant del conflicte d'Ucraïna en el document adjunt. 

D'altra banda, l'entitat “Osona amb els nens” treballa a la comarca per donar suport en l'acollida de famílies ucraïneses que tenen vincle amb Osona i que es preveu que arribin properament. Entre d'altres accions, estan organitzant una borsa d'habitatge per a l'acollida de famílies. 

 

La setmana passada es va habilitar al vestíbul de l'ajuntament, un punt de recollida de material, sorgit de la voluntat dels veïns i veïnes. S'ha recollit material fins aquest dilluns i avui es farà arribar a l'Associació Ucraïna al Cor, de Sant Joan de Vilatorrada, per al seu transport a la zona de conflicte. 

 

Darrera actualització: 08.03.2022 | 08:35