Recaptats 560,50€ a la jornada Solidària de Calldetenes

Dilluns, 19 de de desembre de 2022 a les 00:00

Aquest dissabte a l’Auditori de Calldetenes, va tenir lloc la jornada solidària que organitza l’Ajuntament de Calldetenes i l’Auditori Teatre en col·laboració amb les entitats del poble, per aconseguir diners per la Marató de TV3 i la Fundació Sant Tomàs.

 

Van obrir la jornada en Josep Ceamanos, regidor de Comunicació i Turisme i en Sergi Ibàñez, ja coneguts per ser els presentadors en les últimes edicions.

La cantada de les corals, Les Veus de Calldetenes, Les veus del Ter i el Cor de Montserrat de Torellò, van cantar les tradicionals nadales sota la direcció de la Gemma Solà, el Mestre Pere Sellarès i la Laura Sureda, acompanyats al piano per en Joan Usart.

Samdance, va fer gaudir el públic amb l’espectacular mostra de les diferents activitats que porten a terme al seu gimnàs. Des dels steps, fins a les cançons de zumba destacant l’activitat que fan, P13Dance on es fa una coreografia utilitzant una corda de saltar i una gran demostració d’Strong, una activitat esportista pels més agosarats.

A continuació, l’Espardenya teatre, va provocar riures i aplaudiments amb el seu esquetx de l’obra “Ens casem” i com en Pep Alzina, amb el seu monòleg de “coses que passen” van fer acabar d’arrodonir una gran jornada solidària.

Destacar també, que gràcies al Grup de Pessebres de Calldetenes, es va subhastar un pessebre fent augmentar la recaptació de la guardiola!

Encara es pot fer donacions a favor de la Marató de Tv3 a les guardioles que estan als comerços de Calldetenes i també, tal i com explica la pàgina web de la Marato de TV3 al següent enllaç : https://www.ccma.cat/tv3/marato/donatiu/

Darrera actualització: 19.12.2022 | 14:45