Recaptats 377,44 € a la jornada Solidària de Calldetenes

Dimecres, 20 de de desembre de 2023 a les 13:00

Aquest dissabte a l’Auditori de Calldetenes, va tenir lloc la jornada solidària que organitza l’Ajuntament de Calldetenes i l’Auditori Teatre en col·laboració amb les entitats del poble i dels voltants, per aconseguir diners per la Marató de TV3 i la Fundació Sant Tomàs.

Van obrir la jornada en Rafa Gàmez, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Calldetenes i Sergi Ibàñez i l’Anna Viver , presentadors d’aquest any de la jornada.

L’obra de teatre l’Electa de Birnam teatre va obrir la jornada amb una divertida obra sobre una política que és elegida com a presidenta de la Generalitat que ha de pronunciar el discurs d’investidura, però té un tic que li dificulta el discurs i que psiquiatre l’ha d’ajudar.

La cantada de les corals, sota la direcció de la Gemma Solà van fer gaudir el públic on finalment, acompanyat d’en Juli Piris del grup Duduet van interpretar un parell de cançons conjuntament.  

A continuació, l’Associació Cultural Mi Tierra i el Sur van ballar un conjunt de sevillanes

Destacar també, que gràcies al Grup de Pessebres de Calldetenes, es va subhastar un pessebre fent augmentar la recaptació de la guardiola!

Encara es pot fer donacions a favor de la Marató de TV3 tal com explica la pàgina web de la Marató de TV3 al següent enllaç: https://www.ccma.cat/tv3/marato/donatiu/

Darrera actualització: 20.12.2023 | 14:22

Imatges

Foto Logo