Programació primavera Espai Activa't

Dimecres, 17 de d’abril de 2024 a les 00:00

Durant la primavera, l'Espai Activa't promou unes activitats setmanals per tal d'empoderar les persones per tal que defineixin com volen passar les estones lliures, què volen aprendre, què poden aportar a la societat i de quina manera poden agrupar-se per combatre la soledat. A més de fomentar l'envelliment, també es busca que aquest col·lectiu formi part de la xarxa associativa del poble a través de la interrelació amb entitats i/o altres agents locals.

S’organitzen les següents activitats setmanals:

  • Pintura creativa els dimarts a càrrec de la Lourdes Fitó.
  • Gimnàstica de manteniment els divendres a càrrec de la Cris Chirveches.
  • Caminades actives els dimecres a càrrec d’en Joan Pujol.
  • Balls en Línia els dimarts a càrrec de Josep Macia.

A més, també es porten a terme els dimecres temàtics, amb català, sessió de musicoteràpia, noves tecnologies o prevenció de caigudes.

La festa de celebració de l’estiu serà el dimecres 19 de juny al matí.

Es requereix inscripció per a totes les activitats, els dimecres de 10 a 12h a l’Ajuntament de Calldetenes.

 

Què és l’Espai Activa't?

L’Espai Activa’t és un projecte comunitari i participatiu de promoció de l’envelliment actiu i saludable a diversos municipis d’Osona.

Són punts de trobada de persones que disposen de temps lliure per compartir i aprendre mútuament, amb l’objectiu de millorar el seu benestar físic, cognitiu i emocional. Aquests grups tenen el suport de professionals especialitats. És un projecte inclusiu que dona resposta a les diferents fases de l’envelliment centrat en les necessitats de cada persona.

Per a més informació podeu consultar la web de l'Espai Activa't.

Darrera actualització: 17.04.2024 | 11:56