Primera reunió de treball per iniciar les actuacions Osona Lab City a Calldetenes

Dilluns, 11 de d’abril de 2022 a les 00:00

El passat divendres va tenir lloc una primera reunió de treball presencial per plantejar les properes actuacions que es portaran a terme a Calldetenes dins el projecte Osona Lab City.

Aquest és un projecte d'innovació social i digitalització que s’està desplegant a la comarca d’Osona, i que estendrà la transformació digital durant els pròxims 2 anys.

El Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT), Osona Lab City, ha rebut el finançament de la Unió Europea amb 1.061.718,83 euros per impulsar la transformació digital a través de l’especialització, la creació de nou teixit i la generació de noves oportunitats laborals.

La iniciativa compta amb la complicitat de diferents agents: l'Ajuntament de Vic, qui n'ha assumit la coordinació, l’Ajuntament de Manlleu, l'Agència d'Emprenedoria Innovació i Coneixement Creacció i la UVic-UCC.  L’Ajuntament de Calldetenes, com a soci beneficiari, acollirà la prova pilot per avaluar les possibilitats de transferència de les experiències del projecte a la comarca.

Els objectius principals de l’Osona Lab City són l’empoderament social en el món digital, la detecció de nous talents, la generació de coneixement i l’actualització i diversificació dels sectors econòmics.

 

Darrera actualització: 11.04.2022 | 09:16