Durant aquests dies, pagesos i pageses d’Osona obriran les portes de les seves explotacions per ensenyar-vos els ramats, els horts, els obradors, els camps... De manera que podràs visitar tota una sèrie d’explotacions i gaudir d’un cap de setmana perfecte, grà cies als menús especials que ofereixen els restaurants i dels paquets d’oferta a allotjaments rurals amb motiu d’aquest esdeveniment.
En concret, podrà s visitar les següents explotacions: Castanya de Viladrau, formatges de Lluçà , la Granja Cal Rei de Santa Eugènia de Berga, la Cabanyeta de Lloriana, la Font Sostenible de Lluçà , Les Basses de Manlleu, Mas Terricabras d'Oristà , Pollastres ecològics La Riera de Vic, Totsans de Gurb i Collfred de Vidrà . I a més, si vols pots completar aquestes visites amb un excel·lent dinar a: restaurant Ca l’Ignasi, Torres Petit Restaurant, la Rectoria d'OrÃs Restaurant, Restaurant Estrella, Restaurant Terra Endins, Restaurant Can Janot – Colomer, Restaurant Can Baumes, Restaurant D.O. Vic, Restaurant Major Tres, Àgora Viladrau i la Primitiva.
Finalment, si vols viure un cap de setmana rodó, també podràs gaudir dels allotjaments col·laboradors que ofereixen paquets especials com: el Cà mping el Pont, el Cà mping la Vall, la Casa Pedra Salera, el Permanyer, la Cabanya del Permanyer, l’Hostal Estrella, el Mas la Riera i a la Morera (Turisme Rural). Durant aquests dies, també podreu gaudir d’activitats complementà ries com: la visita i tast a l'obrador d'Erre de Vic 1952, on coneixereu com s’elabora un pernil cuit de qualitat i una visita al Molà amb una corresponent degustació de formatges d’elaboració pròpia.
No t’ho pensis més i vine amb tota la famÃlia a ‘Benvinguts a pagès’, una ocasió única per conèixer els productes de proximitat de la nostra terra, el valor del món rural, del turisme d’interior i del potencial de la nostra gastronomia de la mà dels seus productors.
Descobreix Osona des de la pagesia. No t’ho pots perdre! Més informació en aquest enllaç.