Primer Consistori Infantil a Calldetenes.

Dijous, 15 de de febrer de 2024 a les 00:00

Avui dijous s’ha constituït, a la Sala de Plens de l’Ajuntament, el primer Consistori Infantil.

L’acte, fet a primera hora del matí, ha iniciat aquest primer ple del Consistori Infantil amb la benvinguda per part de l’alcalde de Calldetenes, Miquel Riera i la regidora de Participació Ciutadana, Pilar Puigdesens.

Després de presentar les candidatures a la resta de companys, finalment han estat escollits set infants de 6è de primària com a membres del Consistori i quatre infants de cinquè curs, que donaran suport com a assessors. L’objectiu és treballar conjuntament per cercar propostes de millora per al municipi de Calldetenes, debaten les idees i d’aquestes, en sortirà la proposta guanyadora.

L’Ajuntament ha apostat per la creació d’aquest Consistori per apropar la política als infants, i disposaran de 2.000 € del pressupost municipal per a dur a terme el projecte escollit.

La resta de sessions, obertes a les famílies i celebrades de forma mensual de març a maig, i l’última sessió, al juny on es farà el tancament d’aquest primer Consistori, es valorarà l’experiència dels representants i s’executarà l’acció seleccionada.

 

A la foto, d'esquerra a dreta:

Arnau Rovira, Pau Maydeu, Ariadna Berga, Pau Crosas, Miquel Riera (alcalde), Alba Rovira, Pilar Puigdesens (regidora), Jana Erra, Eloi Solé, Berta Alemany, Abril Martí i Adrià Sentís. S'excusa en Roger Fogarolas

 

 

 

 

Darrera actualització: 15.02.2024 | 11:54

Imatges

Foto