Obre les portes el Digital Lab de Calldetenes

Divendres, 1 de de març de 2024 a les 00:00

A partir del proper dimecres 6 de març s’inaugura el Digital Lab Calldetenes, que obrirà per a la ciutadania els primers dimecres de mes de les 15:30 a les 19:30h.

Digital Lab Calldetenes és un espai on qualsevol persona de Calldetenes podrà aprendre i explorar com funciona la tecnologia de fabricació digital, aplicada als seus projectes. El Digital Lab  té la seu a les instal·lacions del projecte E-Green Social Design de Calldetenes, al Passatge Canigó 30.

La tecnologia de fabricació digital és aquella tecnologia que és capaç de materialitzar un objecte que abans ha estat dissenyat per ordinador, ja sigui en dues o tres dimensions (2D o 3D). Els processos de fabricació dels que disposen a l’espai són la impressió 3D, tant de filament com de resina.

No només es disposa de fabricació digital sinó que a l’espai també es podrà trobar eines manuals i elèctriques més habituals per desenvolupar tasques de fusteria bàsiques. També es posaran a disposició per ajudar en alguns projectes, tenint en compte les mesures de seguretat que requereixin

Assistir-hi i experimentar-ho amb la tecnologia no té cap cost, si es vol fer servir algun material que no es disposi s’haurà d’assumir el cost.

Segons la demanda es valorarà ampliar a més tardes de dimecres.

A més, també hi ha la voluntat de ser un espai que connecti les persones amb interessos comuns i que generin xarxes de suport en l’elaboració de diferents projectes.

Per més informació pots contactar amb l’equip d’E-Grenn Social Design Calldetenes al correu egreensocialdesign@gmail.com

Darrera actualització: 01.03.2024 | 09:48

Imatges

Foto