Obertura de la segona convocatòria d'ajuts per fer front a la pobresa energètica

Dilluns, 8 d'abril de 2019 a les 00:00

Des del Consorci d’Osona de Serveis Socials i els Ajuntaments de la comarca d’Osona s’obre la segona convocatòria d’ajuts per cobrir les despeses bàsiques de subministraments d’energia destinada al consum domèstic (entre d’altres, aigua, electricitat, gas, gasoil, butà, llenya, etc.).

Les sol·licituds es podran presentar directament a l’Ajuntament, a les oficines del Consorci de Serveis Socials d’Osona, Edifici Vicus – Av. del Mercat, 8, 3 planta – 08500 Vic, telemàticament a través de la seu electrònica del Consorci. El termini màxim per a presentar la sol·licitud, juntament amb les factures i els comprovants de pagament de les factures, finalitza el 17 de maig de 2019. En els documents adjunts trobaràs la sol·licitud d’ajut per subministraments energètics.

Per poder tenir accés a la convocatòria, les persones beneficiàries dels ajuts han d’estar empadronats al municipi, i viure de forma habitual a l’habitatge. Per concedir els ajuts es tindran en compte les següents valoracions econòmiques, descomptat un import màxim de lloguer i/o hipoteca per un valor de 450 €. Si es superen aquests llindars econòmics, tenint en compte els membres residents al domicili i els seus ingressos econòmics, la sol·licitud es denegarà.

Per qualsevol aclariment podeu trucar al 93 171 00 73 en horari d’oficina.

Darrera actualització: 08.04.2019 | 12:58