Obertura de la piscina d'estiu: 18 de juny

Dimecres, 8 de de juny de 2022 a les 00:00

Els abonaments ja es poden comprar a través de l'aplicació de Reservaplay fent clic aquí.

La temporada 2022 de la piscina municipal d'estiu serà del 18 de juny al 4 de setembre, i l'horari de 10 a 20 h. 

Aquest any, el funcionament de la piscina municipal de Calldetenes retorna a la normalitat. En cas que es tornin a aprovar mesures excepcionals de prevenció de la Covid-19, aquestes prevaldran.  

Els abonaments, que mantenen els preus dels anys anteriors, ja es poden comprar fent clic aquí. Cal que escolliu si voleu un abonament individual o un abonament familiar. En els dos casos cal que us registreu amb les dades que es demanen i feu el pagament a través del web.

Si compreu un abonament familiar (dues persones o més), ompliu les dades de la persona principal (Inscrit 1) i escolliu l’abonament familiar que correspongui (bonificat, especial o monoparental/família nombrosa amb el nombre de persones total) a la part inferior veureu el preu total. Seguidament, afegiu inscrits per la resta de familiars i completeu les seves dades, per a cada persona escolliu l’opció “familiar beneficiari”, el preu total no es modificarà. Els infants fins a 3 anys (nascuts a partir del 2019, inclòs), també els heu d'inscriure com a familiar beneficiari però sense comptabilitzar dins l'abonament). Finalment, accepteu les condicions d’ús, cliqueu “inscriu-me” i seguiu les instruccions per realitzar el pagament.

Exemple:

  • Si ets una família de 3 empadronada a Calldetenes, completa les teves dades i escull “Bonificat 3 persones”. Afegeix 2 inscrits més i completa les seves dades. Realitza el pagament.
  • Si ets una família de 4 del barri de les 4 estacions (2 adults, 1 infant i un menor de 3 anys), completa les teves dades i escull “Especial 3 persones”. Afegeix 3 inscrits més i completa les seves dades. Realitza el pagament.

Rebreu un correu electrònic amb un codi personal de 4 xifres per a cada inscrit que servirà per a poder entrar a la piscina i obrir el torn. En cas que també us faci falta una targeta magnètica, sobretot per als infants o la gent gran, la podeu recollir a taquilla a partir del 16 de juny. En cas de pèrdua de la targeta, el cost d'un duplicat és de 2 €.

A partir del 16 de juny, s'habilitarà la taquilla per a comprar els abonaments presencialment i també per tramitar els abonaments gratuïts per als majors de 70 anys de Calldetenes (nascuts al 1952 o abans).

Els infants menors de 14 anys han d'accedir a les instal·lacions amb un adult responsable. Els menors de 12 a 14 anys podran accedir sense acompanyant sempre que hagin entregat la declaració responsable que trobareu adjunta a aquesta notícia al personal de taquilla.

Darrera actualització: 08.06.2022 | 16:00