Obertes les inscripcions per tornar en BUS NIT del Carnaval de Torelló

Dilluns, 4 de febrer de 2019 a les 00:00

El servei de joventut del Consell Comarcal i l'ajuntament de Torelló presenten una nova edició del servei de BUS NIT del Carnaval de Terra Endins de Torelló. Les inscripcions es poden fer al Punt Jove de Calldetenes de dilluns a divendres de 4 a 7 de la tarda. El període d'inscripció resta obert fins el divendres 22 de febrer.

El servei del BUS NIT realitzarà el trajecte de tornada de Torelló als municipis d'Osona, la nit de Carnaval, del dissabte 2 al diumenge 3 de març de 2019, a les 4 hores de la matinada.

Com cada any, la parada des d'on sortiran els autobusos s'ubicarà, al carrer del Ter, creuant la carretera de Conanglell, a la zona del Gimnàs Osonawellness, surt amb puntualitat i les persones que no estiguin a la parada a les 4 de la matinada perdran el servei eximint de tota responsabilitat al Consell Comarcal i als ajuntaments que prenen part en aquest programa.

El cost del tiquet és de 6€ i en el cas de les persones joves menors d'edat, cal que presentin l'autorització familiar, que podeu recollir al Punt Jove o bé descarregar-ho en aquesta notícia.

Edat mínima per utilitzar el servei: 16 anys.

Per a més informació us podeu adreçar al Punt Jove.           

Darrera actualització: 05.02.2019 | 11:52