Obertes les inscripcions per al curs de premonitors

Dilluns, 3 de maig de 2021 a les 00:00

El curs està dirigit a joves de 15 a 17 anys i, al superar el curs, s’obté el diploma i el certificat oficial de l'Escola Quiràlia.

El servei de Joventut d’Osona Centre i els Ajuntament de Calldetenes, Sant Julià de Vilatorta, Folgueroles, Tavèrnoles, Vilanova de Sau i Les Masies de Roda, organitzen un curs de premonitor/a mancomunat de la mà de Quiràlia. 

Les inscripcions s’obriran del 5 al 21 de maig i es recolliran a través del següent formulari. Caldrà omplir el formulari i enviar el DNI escanejat al correu tc2centre@ccosona.cat Al Punt Jove us oferiran el suport i recursos necessaris per a formalitzar les inscripcions (dimecres i dijous de 16 h a 20 h).

El curs es realitzarà durant el mes de juliol de forma presencial en un dels municipis implicats, que es decidirà en funció del nombre d’inscrits, i es realitzarà la part teòrica i pràctica.

El preu del curs serà de 35 € per participant. L’ajuntament de Calldetenes subvenciona una part del curs a fi de promoure l’ocupació de les persones joves del municipi. 

La formació de premonitor/a de l'educació en el lleure proporciona una visió general dels continguts i conceptes de les tasques que desenvolupen els professionals de l'educació en el lleure. També es donen eines i tècniques perquè puguin aplicar-se en futures tasques d'ajudant de monitor/a en activitats d'educació en el lleure (casals, cases de colònies, camps de treball, campus esportius, ludoteques, etc.).

Els objectius del curs de premonitori/a són:

  • Introduir els principals conceptes i continguts de l'educació en el lleure.
  • Conèixer les principals tasques dels i les professionals en el lleure.
  • Proporcionar eines i recursos per a la tasca de premonitor/a en el lleure.
Darrera actualització: 03.05.2021 | 08:35