Obertes les inscripcions per a la 5a Sortida Jove a Port Aventura

Dilluns, 1 d'octubre de 2018 a les 00:00

Sortida el dissabte 27 d'octubre. Les inscripcions es poden fer al Punt Jove de Calldetenes de dilluns a divendres de 4 a 7 de la tarda fins el divendres 19 d’octubre.

El dissabte 27 d'octubre hi ha programada la 8a sortida jove mancomunada amb els municipis d'Osona centre i Orís i Bisaura, que formen part del programa de tècnics compartits del Consell Comarcal d'Osona. En aquesta ocasió es farà la 5a sortida jove a Port Aventura, la primera va ser el 2014.

La sortida està pensada per joves d’aquests municipis i a partir de 13 anys o que durant aquest 2018 els compleixen. L’organitza el Servei de Joventut del Consell Comarcal d’Osona, conjuntament amb es municipis de: Vilanova de Sau, Tavèrnoles, Sant Julià de Vilatorta, Les Masies de Roda, Calldetenes, Folgueroles, Orís, Vidrà, Besora, Sant Quirze de Besora, Montesquiu i Sora.

Els ajuntaments participants es fan càrrec del cost del transport i del monitoratge, i els nois i noies assumeixen el cost de l’entrada. Els menors d’edat el preu és de 29€, i pel que fa als majors d’edat cal consultar-ho amb l’organització. El pagament de l’entrada es realitza en el moment de fer la inscripció.

On es fan les inscripcions:

Al Punt Jove de Calldetenes de dilluns a divendres de 4 a 7 de la tarda. Hi ha temps fins el divendres 19 d’octubre.

Què cal dur per inscriure’s:

  • Inscripció omplerta i signada
  • 29€ del cost de l’entrada pels menors d’edat (consultar el preu pels majors d’edat)
  • Fotocòpia del DNI del pare/mare/tutor-a legal que ha signat la inscripció (només en cas dels menors d’edat)

Les inscripcions es poden descarregar en aquesta notícia, recollir-les al mateix Punt Jove on es formalitzen les inscripcions o bé sol·licitar-les a l’adreça electrònica tc2centre@ccosona.cat.

En el moment de la sortida, cal que els nois i noies portin el DNI i la targeta sanitària (originals o fotocòpies)

Aquestes sortides mancomunades, que compten amb molta participació, fomenten la coneixença i cohesió entre grups de joves de diferents municipis, i possibilita oferir alternatives al temps lliure.

Per a més informació podeu contactar amb:

Tècnica de joventut compartida d’Osona centre al 679 26 52 78

Darrera actualització: 01.10.2018 | 11:53