Noves urgències territorials d'Osona

Divendres, 1 de de març de 2024 a les 14:00

Avui  1 de març es posen en funcionament les noves Urgències Territorials d’Osona, ubicades a l’Hospital Universitari de Vic, amb professionals de l’atenció primària, hospitalària i salut mental.

Aquesta unificació en un mateix espai del servei d’urgències territorials facilita l’accés als serveis d’urgències. Aquest nou servei comporta canvis rellevants en l’atenció urgent als 50 municipis d’Osona i el Lluçanès.

Així, de nit, les persones que tinguin un problema de salut que requereixi d’una atenció urgent cal que es dirigeixin a l’Hospital Universitari de Vic, únic punt d’atenció de 20h a 8h els 365 dies de l’any.

De dia, les urgències greus també s’atenen a aquest punt, mentre que per a urgències lleus d’atenció primària en horari de 8 a 20h cal anar al centre d’atenció primària de referència i els caps de setmanes i festius al Punt d’atenció continuada assignat. Us recordem que hi ha cinc punts d’atenció continuada a Osona i Lluçanès ubicats als centres d’atenció primària de Manlleu, Torelló, Tona, Centelles i Hospital Universitari de Vic.

 

Al document adjunt, hi trobareu informació relacionada amb aquest canvi.

Estem segurs que amb les noves Urgències Territorials d’Osona, avancem cap a l’objectiu de continuar millorant la qualitat del servei, la resolució i l’accessibilitat de l’atenció urgent en el marc del sistema públic de salut.

Darrera actualització: 01.03.2024 | 13:40