Noves oportunitats de formació: transpalet i impressió 3D

Divendres, 13 de de maig de 2022 a les 00:00

En el marc del projecte Talent i Noves oportunitats, del qual participa Calldetenes, s'han programat dues noves formacions per a persones desocupades i jornades de sensibilització per a professionals i pimes.

Transpalet elèctric, apilador, frontal i retràctil 

Del 13 al 17 de juny - Horari: 9 a 14 h 

25 hores de formació. 5 hores teoria i 20 hores pràctica

Certificació de carretoner frontal i retràctil.

Enllaç d'inscripció a la formació

 

 

Jornada d'impressió 3D (Fabricació Additiva) per a la Indústria. 

18 de maig - 9.15 a 11.30 h - Auditori del Recinte Firal El Sucre de Vic

La Fabricació Additiva (impressió 3D) proporciona solucions tecnològiques i disruptives d’enorme potencial per les empreses, permetent una millora en l’eficiència dels models productius, transformació digital i innovació en la producció i en el desenvolupament de producte de sectors diversos.

Descobrirem, de la mà de proveïdors de serveis de Fabricació Additiva d’Osona, solucions de maquinària actuals, processos de disseny, enginyeria i suport a la producció o bé fabricació de peces i acabats superficials funcionals i a mida amb impressió 3D industrial.Cafè networking.

Agenda de la jornada

  • Aplicació de la Fabricació Additiva en entorns industrials - Antoni Camí (Business Development Manager i Digital Manufacturing a EURECAT)
  • Maquinària d’impressió 3D professional: tecnologies i casos d’ús. - Alberto Morillo (Pre-sales Engineer) – 3DZ BARCELONA
  • Disseny, enginyeria i suport a la producció amb Fabricació Additiva. - Ferran Codina i Arnau Caballeria – DIPROTYPE
  • Fabricació a mida de peces i acabats funcionals amb Impressió 3D industrial Lluís Planella i Ferran Verdaguer – ADDWERK

Enllaç d'inscripció a la jornada 

Darrera actualització: 13.05.2022 | 10:02