Nova temporada de l'Auditori Teatre de Calldetenes amb humor, teatre i circ.

Dimarts, 12 de de desembre de 2023 a les 00:00

Després dels pastorets de l’Espardenya Teatre del dia de Sant Esteve i d’Any Nou, i la música amb Tam Tam Cor a Capella per donar per finalitzada la 39a Mostra de Pessebres, el Teatre Auditori tornarà amb una nova programació per el primer semestre del 2024. 

En Peyu ens porta l’Il·lusionista a Calldetenes amb la innovadora proposta, treballada conjuntament amb Osona Turisme, l’Ajuntament de Calldetenes i El Corral, de fer la primera temporada de teatre “Fora de Barcelona”. Amb la compra de les entrades a un preu de 19 € es tindran descomptes i avantatges a restaurants, cases rurals i altres activitats turístiques de la comarca.

Obre temporada el divendres 19 de gener a les 8 del vespre i fins al 24 de febrer us podreu deixar il·lusionar  per la màgia d’en Peyu. L’Il·lusionista, tot i que no és pròpiament un espectacle de màgia, interpel·la l’espectador amb el truc més antic de tots: la màgia del teatre (el món de les cartes, l’escapisme, els conills que surten del barret...) Despreocupeu-vos d’intentar torbar explicacions lògiques de tot el que passa sobre l'escenari, a vegades hi ha coses que simplement no tenen explicació, i sovint són les més divertides. Riure pel simple fet de riure, amb el mateix objectiu irrellevant que un mag endevina la carta a un espectador. Sense fils, sense imants i sense trucs, des de la distància, en Peyu pot fer una cosa tan màgica com canviar-vos el rostre.

El dissabte 27 de gener a les 7 del vespre, tindrem la gran sort de gaudir de l’òpera prima amb un repartiment i una direcció de luxe de La Gran Farsa. La farsa en tres actes, entre l’Ubu de Jarry, l’humor absurd de lonesco, els germans Marx i Monthy Python, Santi Fontdevila, periodista i crític de teatre, es presenta com a autor dramàtic.

En una institució que caldrà descobrir d’un estat imaginari, ni molt a prop ni gaire lluny de les nostres terres, els forçats residents preparen com a activitat ocupacional una representació de teatre que, inevitablement, parlarà d’ells i del seu país: una monarquia més o menys corrupta, d’aparença liberal que, a més dels poders econòmics, militars i religiosos, com tota la vida, sabrà trobar en el poder judicial la darrera justificació de les seves decisions interessades i arbitràries.

Adéu Jane! És un teatre emocional on la Mariona travessa per un dels moments més importants de la seva curta vida, l’extirpació el seu pit malalt. Una obra per persones de més de 12 anys, ens farà viure dins el seu imaginari on ella, i dos estranys alter ego, ens explicaran com ha arribat fins al moment present, els seus dubtes, les seves pors i il·lusions i l’impacte que tindrà aquest fet a la seva vida. L’actuació serà el dissabte 23 de març les 7 del vespre a un preu de 12 €.  

L’espectacle de circ Kobr3 amb una durada d’uns 50 minuts, girarà i ens farà girar als espectadors al voltant del coure. Sobre l’escenari, tres artistes combinen tècniques de malabars, manipulació d’objectes i moviments compassats, on ens faran gaudir de la seva complicitat i harmonia. Les seves sincronitzades coreografies es podran gaudir el diumenge 14 d’abril a les 6 de la tarda a un preu de 12€

Al maig, l’obra d’Estimadíssims Malvats a càrrec de Nu Teatre amb l’autor Jordi Vidal que desplega els seus dots artístics, musical, còmic o dramàtic ens captivarà amb el seu monòleg musical. A través de les cançons populars narra tota mena de crims ocorreguts fa temps i que s’han convertit en festes. L’actuació per a tots els públics, serà el dissabte 4 de maig a les 7 del vespre a un preu de 12 €.

Al web de l’Auditori Teatre Calldetenes es pot consultar tota la programació i comprar les entrades: www.teatrecalldetenes.cat

 

Darrera actualització: 08.01.2024 | 08:52