Música, humor, reflexions i titelles a la nova temporada de l'Auditori Teatre Calldetenes

Dilluns, 26 de de setembre de 2022 a les 00:00

La temporada de tardor de l’Auditori Teatre Calldetenes arrenca el diumenge 9 d’octubre amb el recital “Història de Catalunya amb cançons” i escalfa motors per celebrar el 30è aniversari del Calltitellesdetenes. 

Les corals Cor Bonaire de Tona, Cantanna de Vic i Les Veus de Calldetenes seran les encarregades de donar el tret de sortida a la temporada de tardor de l’Auditori Teatre Calldetenes, amb el concert “Història de Catalunya en cançons”, un homenatge a l’exitós disc amb el mateix títol enregistrat el 1971, el diumenge 9 d’octubre.

El diumenge 16 d’octubre, La televisiva humorista Judit Martín ens porta un xou per no parar de riure: “Not Talent”, en el marc de les col·laboracions L’Atlàntida a Calldetenes. El dissabte 22, aterrarà a l’escenari “Fem l’última copa” de Cia. La Metralla, un espectacle innovador que forma part del projecte anual d’ajuda a la producció comarcal dels Teatres d’Osona, que reflexiona sobre quins valors morals hem construït es democràcies occidentals. Tancarà la temporada de tardor, la proposta de teatre d’objectes “Ells i jo o aquella sensació que els arbres et miren” de la Cia. Jordi Font, el dissabte 19 de novembre. Aquest és un espectacle íntim i commovedor on, a través dels records d'infantesa, ens endinsarem al món imaginari, un espai poètic que es perd a mesura que ens fem grans, i descobrim una història real que marca per tota la vida a una família.

El 30è Calltitellesdetenes arrencarà el diumenge 23 d’octubre amb “Sopa de pedres”, que donarà el tret de sortida als sis diumenges de titelles. Per celebrar l’aniversari del festival s’ha programat el 13 de novembre “Irupé, la niña que quería tocar la luna”, de la companyia argentina Muyuyay Teatro, un espectacle multidisciplinari de titelles d’ombres, animació, poesia i música que parla sobre el vincle d’una nena amb el seu entorn, que estima i respecta. El programa del festival el completen “7 ratolins” el 30 d’octubre, “Sota sola” el 6 de novembre, “El conillet que volia pa de pessic” el 20 de novembre, i tancarà el festival “Mentida podrida” el 27 de novembre.

D’altra banda, l’Auditori Teatre Calldetenes també acull les representacions del grup amateur local L’Espardenya Teatre Calldetenes, que aquest any celebra el 25è aniversari. Per Festa Major, el divendres 23 de setembre i el diumenge 2 d’octubre, el grup recupera “L’Hostal de la Glòria”, una obra que van portar a l’escenari al 1997 i que va ser escollida a la primavera en votació popular. La secció infantil, El Trenca-closques també retorna als escenaris amb “El criat de dos amos”, el dissabte 8 d’octubre. I per Nadal, tornaran els tradicionals Pastorets.

Al web de l’Auditori Teatre Calldetenes es pot consultar tota la programació i comprar les entrades: www.teatrecalldetenes.cat

Darrera actualització: 23.09.2022 | 11:56