Molt bona acollida de la segona edició de l’Encadira’t

Dijous, 29 de de juliol de 2021 a les 00:00

El circ, la música, la dansa i l’humor han omplert les vesprades dels dimecres de juliol a Calldetenes.

La segona edició Encadira’t tanca les quatre sessions programades amb una bona rebuda per part del públic. El festival d’estiu a l’aire lliure va néixer l’any passat davant les restriccions que es van aplicar en l’àmbit de la cultura a l’interior de les sales, amb l’objectiu de poder oferir propostes culturals malgrat la pandèmia. I, aquest any, s’ha volgut donar continuïtat al festival. 

La companyia Anna Confetti va ser l’encarregada de cloure l’edició d’aquest 2021 amb la seva cadira gegant i l’humor de l’espectacle “A la fresca”. També han passat per l’escenari de la plaça Onze de Setembre la música dels incansables Marc Puigdomènech i Pep Sallent, i les acrobàcies de Joan Català amb el seu tronc de l’actuació “Pelat”. Degut a la pluja d’última hora, es va haver de suspendre l’espectacle de mim “GAGSonTRIX” de Puntmoc, programat el segon dimecres.

Cada setmana, han passat per les cadires del festival més d’un centenar de persones que han pogut gaudir de la cultura a l’aire lliure. Des de l’Ajuntament de Calldetenes es vol continuar apostant per aquesta proposta complementària a la programació estable de sala de l’Auditori Teatre Calldetenes.

Darrera actualització: 29.07.2021 | 09:18

Imatges

Encadira't Encadira't