Més de 115 infants i joves participen en la 5a jornada comarcal del Projecte Esport amb Valors

Dilluns, 3 de de juliol de 2023 a les 00:00

Sant Pere de Torelló ha acollit la trobada amb l’objectiu de fomentar la cohesió social i la diversitat a través del futbol de carrer

La zona de la Riera de Sant Pere de Torelló ha acollit aquest dijous, 29 de juny, la 5a Jornada comarcal del Projecte Esport amb Valors (EVAL). Més de 115 infants i joves dels diversos pobles implicats en el projecte han participat en activitats, jocs i un fi de festa col·laboratiu.

Des d’Osona Acció Social s’agraeix la participació d’infants i joves -d’entre 8 i 18 anys- d’una desena de municipis d’Osona i el Lluçanès (Calldetenes, l’Esquirol, Les Masies de Voltregà, Prats de Lluçanès, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Julià de Vilatorta, Sant Pere de Torelló, Sant Vicenç de Torelló, Santa Eugènia de Berga, i Torelló), i al compromís i implicació de l’equip professional que fa possible el projecte d’intervenció comunitària.

El Projecte EVAL d’Osona Acció Social segueix la línia de treball desenvolupada per Esports amb Valors, un moviment nascut a Brasil l’any 2015 en el marc del Mundial de Futbol de Carrer. La iniciativa fomenta la cohesió social i la diversitat en infants i adolescents a través de l’esport, ajudant a trobar el seu espai en la comunitat.

 

Osona Acció Social i Consell Comarcal d'Osona. 

Darrera actualització: 03.07.2023 | 08:48