Llistat admesos amb la puntuació provisional de l'Escola Bressol l'Esquitx.

Divendres, 31 de de maig de 2024 a les 00:00

A continuació es pot consultar la llista d'admesos amb la puntuació provisional del procés de preinscripció pel proper curs escolar 2024-25 de l'escola bressol.

L’Escola Bressol Municipal l’Esquitx de Calldetenes imparteix el primer cicle de l’ Educació Infantil, de caràcter no obligatori, adreçat a nens i nenes d’edats compreses entre els 4 mesos i els 3 anys d’edat.

L’escola està ubicada en una zona propera al nucli del poble, en un edifici construït en planta baixa i adossat al CEIP Sant Marc. La situació permet fer sortides per l’entorn, passejar per indrets del municipi que són coneguts pels infants i organitzar recorreguts segurs i tranquils per zones diverses. La proximitat amb el l’ Escola Sant Marc ens ofereix consensuar un ventall de possibilitats pedagògiques que desenvolupem de forma conjunta i que es tradueixen en propostes diversificades.

La nostra escola, pròpiament, consta de cinc aules espaioses i lluminoses amb accés directe al pati i una sala polivalent. Gran part del pati és de gespa natural, amb excepció d’una petita part que està pavimentada amb plaques de cautxú. També hi trobem una sorrera, amb una cuina i una caseta de fusta. El pati està equipat amb diferents elements per practicar desnivells i altres elements i mòduls de joc motriu. I, per últim, s’han anat creant espais sensorials i sonors. El pati conté un espai ballat destinat a l’hort.

 

Consulta el blog oficial de l'escola: lesquitxcalldetenes.blogspot

Darrera actualització: 23.05.2024 | 13:25