L'Institut Les Margues celebra 15 anys

Dijous, 12 de de maig de 2022 a les 00:00

El diumenge 15 de maig s'organitza una jornada de germanor per celebrar el 15è aniversari del centre. 

L'alumnat, professorat i famílies de l'institut Les Margues han organitzat un seguit d'activitats per commemorar aquests 15 anys d'història del centre. 

La jornada començarà amb una caminada a les 10 h del matí. Es tracta d’una activitat dissenyada i organitzada pels alumnes de 4t d’ESO i tindrà dos recorreguts: un de més llarg i un de més curt pensat per fer-lo les famílies amb infants. Els dos recorreguts oferiran avituallaments per menjar i hidratar-se finançats per l’AFA. El preu de la caminada és de 6 euros per adult i 4 euros per nen/a, els beneficis obtinguts serviran per finançar el viatge de 4t d’ESO.

Paral·lelament, al llarg del matí, es faran jocs per a tota la família al pati de l’institut.

A les 2 del migdia, s'oferirà un dinar. Els tiquets per l'entrepà de botifarra o vegà es poden comprar a través del centre, a les oficines de l'Ajuntament de Calldetenes o al Punt d'Informació de Folgueroles. 

A les 4 de la tarda es farà una xerrada amb el psicopedagog F. Javier Valverde, autor del llibre 40 marrones con hijos adolescentes y cómo afrontarlos con cariño. Finalment, es tancarà la jornada amb un concert a càrrec de Bernat Riera Comajoan, músic multiinstrumentista de l'Esquirol, qui versionarà temes d'aquests últims 15 anys. 

Darrera actualització: 12.05.2022 | 09:18